Belle (Productieplanner)

Na de afronding van haar hbo-opleiding heeft Belle er bewust voor gekozen aan de slag te gaan in een functie gericht op planning en sales. Inmiddels heeft zij al ruim 18 jaar ervaring, waardoor zij nu uitstekend in staat is om orders en inkopen te plaatsen/verwerken, alles juist te registreren en de productieplanning te verzorgen. Door haar communicatieve vaardigheden heeft zij het klantencontact te allen tijde perfect verzorgd. Nu Belle aan een nieuwe uitdaging toe is kan er intern niemand gevonden worden om haar huidige functie over te nemen. Hierdoor wordt haar ontwikkeling belemmerd waardoor zij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging met voldoende doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Qua functie staart Belle zich niet blind op een vaste rol, maar door haar vermogen om snel te schakelen, sterke planvaardigheden en flexibiliteit zou een functie als Inkoper of Planner het beste bij haar aansluiten.

Belle is slim, kritisch en signaleert in processen als iets beter kan. Bovendien is zij niet bang om zich uit te spreken en het opbouwen van een bandje (of dat nou is met klanten, collega's óf een leveranciers) is één van haar sterke punten. Door middel van een assessment is geconcludeerd dat Belle ook goed binnen de supply chain past. Zo kan ze erg goed balanceren tussen het sluiten van de beste deal voor het bedrijf en het behoud van een goede relatie met de leverancier. En dit allemaal doet ze om altijd het best mogelijke resultaat te behalen.

Belle heeft één maand opzegtermijn. Zij is voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.500.- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Adviseren en helpen van klanten;
  • Grondig, nauwkeurig en kritisch zijn in het verzamelen van data;
  • Voorstellen van verbeteringen, en actief deelnemen aan proces;
  • Planningen en coördinatie verzorgen;
  • Contact met belanghebbenden (leveranciers, chauffeurs, bedrijven, etc.) verzorgen
  • Klachten afhandelen en rapportages opmaken;

Functie

Productieplanner

Leeftijd

41

Woonplaats

Veldhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift. Frans en Spaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS-Office (Word, Excel en Outlook)