Bart (Supply Chain Planner)

Na zijn mbo-opleiding Handel & Marketing is Bart fulltime aan de slag gegaan bij zijn toenmalige werkgever, een supermarkt. Momenteel is hij daar nog steeds werkzaam. In de loop van de jaren heeft hij zichzelf bewezen en laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. Om die reden is hij dan ook door kunnen groeien naar de rol van Teammanager. Een uitdagende rol waarbij hij verantwoordelijk is voor de aansturing van circa 80 medewerkers. Daarnaast stelt hij onder andere personeelsplanningen op voert hij onderhandelingen met leveranciers over presentatie, aantallen en prijzen met betrekking tot acties. Bart merkt dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Bij voorkeur een rol als Planner ziet hij erg zitten.

We hebben Bart een Harver capaciteitentest laten maken. Hieruit blijkt dat hij op cognitieve capaciteiten scoort op hbo-niveau. Daarnaast is zijn score op stressbestendigheid bovengemiddeld en blijkt hij iemand te zijn die met beide benen op de grond staat en niet snel van zijn stuk te brengen is. Hij heeft bovendien een realistische kijk op zijn werkzaamheden. Omdat Bart als Planner binnen de Supply Chain aan de slag wilt gaan is hij ook getest op het onderdeel plannen en organiseren. Hier schoort hij gelijk aan de gemiddelde hbo’er binnen de Supply Chain.

Bart houdt ervan om zaken uit te pluizen en op zoek te gaan naar de beste en meest efficiënte oplossingen. Bovendien wil hij ook zichzelf blijven ontwikkelen en die leergierigheid heeft er aan bijgedragen dat hij is doorgegroeid bij zijn huidige werkgever. Bart is een sociale collega en leidinggevende die ook oprecht is geïnteresseerd in een ander. Daarnaast beschikt hij over een gezonde dosis humor, wat hem een hele fijne collega maakt om mee samen te werken.

Bart is vanaf medio oktober beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van circa 80 medewerkers;
  • Maken van personeelsplanningen;
  • Aannemen van nieuwe medewerkers;
  • Voeren van functioneringsgesprekken;
  • Uitvoeren en coördineren van voorraadtellingen;
  • Onderhouden van contact met leveranciers over acties en daarbij ook onderhandelingen voeren omtrent presentatie, aantallen en prijzen. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

31

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS-Office (Word, Excel en Outlook)