Kars (Teamleider Productie)

Kars is zijn carrière begonnen op de werkvloer als (Specialist) Operator bij een productieorganisatie. Al snel bleek dat hij meer in zijn mars had. Zo is hij doorgegroeid tot zijn huidige functie als Voorman bij een afvalenergiecentrale. Dit maakt dat Kars beschikt over een hoop kennis en ervaring over zowel diverse facetten binnen een organisatie. Hij heeft ervaring met onder andere het aansturen van een team van 8-18 operators per ploeg, het verzorgen van de planningen en het verhelpen van storingen en calamiteiten op de werkvloer. Hiernaast is Kars onlangs begonnen aan de thuisstudie Werkvoorbereider. Zijn huidige werkgever komt de gemaakte afspraken helaas niet na waardoor Kars op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hij is geïnteresseerd in een functie als Teamleider, Voorman, Werkvoorbereider of een planningsfunctie bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden.

Kars is een ambitieuze en proactieve jongeman. Hij is erg leergierig en vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Om die reden is Kars onlangs begonnen aan een thuisstudie opleiding Werkvoorbereider. Hij heeft een rustig karakter, is attent, sociaal en houdt van humor. Kars biedt een luisterend oor naar zijn collega’s en toont oprechte interesse, een echte peoplemanager. Desondanks kan hij hard optreden wanneer nodig en deinst hij niet terug bij het uiten van zijn mening wanneer hij ziet dat dingen beter kunnen. Ook is hij een teamplayer die niet vies is van hard werken. Wanneer hij merkt dat zijn collega’s handjes te kort hebben springt hij bij op de werkvloer om zo een ondersteunende rol uit te voeren voor zijn team. Daarnaast heeft Kars jarenlang op hoog niveau gevoetbald bij NEC Nijmegen

Kars heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.      

Werkzaamheden

  • Aansturen van een team van 8 operators;
  • Verzorgen van de dag-, week-, en maandplanningen;
  • Coördineren van de afdeling;
  • Administratieve verwerking en afhandeling in het systeem;
  • Inschakelen van de transporteurs, 2 keer per dag;
  • Zelf meewerken en bijspringen op de vloer, ondersteunen van de operators waar nodig en helpen bij het stapelen met tractoren.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

29

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitsteken in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MES, MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)