Jan (Supply Chain Coördinator)

Sinds het behalen van zijn hbo-opleiding heeft Jan diverse functies vervuld binnen de Supply Chain. Hierdoor beschikt hij over ruime ervaring op het gebied onder andere van planning en procesoptimalisatie. Zo is hij als Inventory Manager werkzaam geweest bij een internationale metaalproducent. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en verbeteren van de forecast en het implementeren en uitvoeren van risicoanalyses omtrent voorraadoplossingen. Bij een hightech productieorganisatie heeft hij daarnaast als Logistics Engineer bijgedragen aan een verhoging van de KPI ‘On Time In Full’ van 71% naar 95%. Momenteel is Jan als Supply Chain Planner werkzaam bij een handelsorganisatie. Hij ervaart helaas dat zijn functie anders ingericht is dan aanvankelijk bedoeld was. Hierdoor is hij voornamelijk operationeel bezig en is hij daarnaast vooral bezig met brandjes blussen. Om die reden is hij dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar hij zich in een coördinerende rol  bezig kan houden met het verbeteren van processen.

Dat Jan het beste tot zijn recht komt in een coördinerende rol, blijkt uit het feit dat hij moeiteloos orde weet aan te brengen in de meest hectische situaties. Dat doet hij door eerst tot de kern van het probleem te komen en vanuit daar verder te werken. Jan werkt goed samen in een team en is bovendien in staat om mensen en afdelingen samen te brengen. Hij houdt ervan om zijn ideeën te onderbouwen met cijfers. Dit helpt hem overigens ook bij het doen van verbetervoorstellen richting het management.

Jan is vanaf medio september beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain, van voorraadmanagement, inkoop tot aan logistieke in- en outbound planning;
  • Coördineren van alle eenmalige projecten en campagnes van klanten;
  • Ontwikkelen en beheren van voorraad- en logistieke processen;
  • Onderhouden van contact met klanten, leveranciers, afdelingen intern en het externe warehouse omtrent productievoortgang, leveringen en de logistieke afhandeling.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

43

Woonplaats

Schijndel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, SAP, Slim 4, Every Angle, Glovia, Infoview, JD Edwards, MS Office (Excel, Word en Outlook)