Niran (Kwaliteitsmedewerker)

Nikos heeft afgelopen maand zijn diploma Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek in ontvangst mogen nemen. Voor zijn afstudeerstage heeft Nikos een onderzoek gedaan naar de invloed van opiaten op de ademhaling en bloedniveaus. Hij heeft hiervoor samples afgenomen van levende organismen en de waarde van deze samples bepaald. Hierna verwerkte hij deze in Excel om een goed overzicht te bewaren. Ook heeft Nikos een tijd als Kwaliteitsmedewerker gewerkt bij een organisatie in de voedingsmiddelen. Hier was hij verantwoordelijk voor het bewaren van de kwaliteit van de eindproducten. Om dit te realiseren nam hij monsters af om de PH-waarde en temperatuur te meten en deed hij de controle van de verpakkingen. Uiteindelijk registreerde hij alle gegevens in Excel voor een goed overzicht. Nikos is op zoek naar zijn eerste echte baan, dit ziet hij terug in de functie van kwaliteitsmedewerker.

Nikos is een kalme en vriendelijke jongeman. Hij is behulpzaam en helpt graag zijn collega’s op weg. Nikos is erg daadkrachtig en voegt daad bij woord. Hij houdt ervan om alle processen zo vloeiend mogelijk te laten verlopen en zal niet weglopen van hard werken.

Nikos is per direct beschikbaar, is 24 tot 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand of basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Onderzoek naar de invloed van bepaalde opiaten op de ademhaling en bloedniveaus om zo een medicijn te creëren;
  • Afnemen van samples van levende organismen;
  • Waarde bepalen van de afgenomen samples;
  • Administratief verwerken van de samples in Excel;
  • Onderzoek is nog steeds gaande bij deze organisatie dus geen advies afgegeven.

Functie

Kwaliteitsmedewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

x