Maarten (Strategic Purchaser)

Michel heeft in 2018 zijn opleiding bedrijfskunde afgerond. Hij heeft zijn afstudeerstage gedaan waarbij hij een Power BI-dashboard heeft opgezet. Ook heeft hij binnen deze organisatie diverse processen geoptimaliseerd. Vervolgens is hij binnen diezelfde organisatie begonnen als Planner, na een ruim jaar in deze rol kon Michel doorgroeien naar de rol van Teamleider. In deze veelzijdige rol was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen de inkoopafdeling. Daarnaast hield hij zich bezig met procesoptimalisatie en het implementeren van nieuwe systemen. Na deze rol is hij begonnen aan een nieuwe uitdaging als Strategisch Inkoper bij een andere organisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor het hele strategische inkoopproces inclusief het contact met de leveranciers, de selectie maken tussen de leveranciers en het voeren van commerciële onderhandelingen. Helaas past zijn huidige werkgever niet helemaal bij hem. Vandaar dat hij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging als (senior) planner met leidinggevende aspecten.

Michel is een jongen die rust in de chaos kan brengen. In zijn huidige rol moet Michel veel schakelen op een strategisch level. Dit maakt hem analytisch sterk en zorgt ervoor dat hij goed out-of-the-box kan denken. Hij houdt van een open sfeer en cultuur. Daarbij is hij erg punctueel, afspraak is afspraak. Hij werkt erg gestructureerd. Michel is ook ambitieus en wil graag doorgroeien binnen een toekomstige organisatie. Buiten het werk om is Michel erg sportief. Hij houdt van wielrennen, voetballen en hardlopen.

Michel heeft 1 maand opzegtermijn. Hij is 40 uur per week beschikbaar. Op basis van 40 uur heeft Michel een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheren van 7 inkoop commodity's;
  • Eindverantwoordelijk voor het realiseren van een optimale leveranciersperformance;
  • Strategisch contact met leveranciers;
  • Selectie maken in leveranciers;
  • Performance management;
  • Commerciële onderhandeling met leveranciers.

Functie

Strategic Purchaser

Leeftijd

31

Woonplaats

Tiel

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, MS Dynamics 2016, Oracle MRP (key user)