Adam (Capaciteitsplanner/NPS Coördinator Wegenwacht)

Adam heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van Workforce Management (WFM) en Business Information (BI). Zijn kennis op het gebied van WFM ligt met name op Forecasting, Capaciteitsplanning en Roostering. In zijn BI-gerelateerde functies lag de focus op het genereren van data, het maken van rapportages, het uitvoeren van analyses en het geven van advies. Met zijn bedrijfskundige achtergrond (MBA) is hij daarbij prima in staat om zaken in een breder perspectief te zien. In zijn functie als capaciteitsplanner is hij verantwoordelijk voor de strategische en tactische planning, die hij regelmatig afstemt met het MT. Daarnaast monitort hij ook of de afgegeven inschatting op fte-gebied en andere begroting gerelateerde variabelen. In zijn functie als NPS-coördinator is hij het aanspreekpunt voor de organisatie met betrekking tot de klanttevredenheid en geeft hij gevraagd en ongevraagd advies hierover op basis van analyses. Adam is op zoek naar een nieuwe functie in het verlengde van zijn kennis en ervaring op WFM-gebied en Business Information. Ook voor een functie gerelateerd aan klant- en medewerker tevredenheid (NPS/MES) staat hij open.

Adam is iemand die graag resultaat gericht bezig is. Hij legt de lat voor zichzelf hoog. Hij haalt zijn energie uit het verwerken van data en cijfers tot een concreet eindproduct waar de organisatie echt iets mee kan. Direct, open en eerlijk zijn eigenschappen die Adam kenmerken. Hij is een loyale werknemer en op zoek naar een uitdaging voor de rest van zijn loopbaan. Adam is analytisch en cijfermatig ontzettend sterk onderlegd. In zijn werk is hij doelbewust en volhardend en gefocust op een goed eindresultaat. Daarbij is hij een behulpzame collega en altijd bereid anderen te helpen. Een fijne samenwerking met zijn collega’s is voor hem erg belangrijk.

Adam is voor 40 uur per week beschikbaar. Zijn startdatum kan met hem worden overlegd. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de capaciteitsplanning van strategisch tot operationeel;
 • Advies geven aan MT hoeveel instroom nodig is;
 • Maandelijkse monitoring van aantal variabelen zoals de productienorm en effectieve mandagen (bruto-netto);
 • Ondersteuning bij ontwikkeling basisroosters en deelname in roosterproject;
 • NPS-Coördinator
  • Aanspreekpunt voor vragen vanuit de organisatie;
  • Uitvoeren van analyses met betrekking tot klanttevredenheid;
  • Geven van advies over NPS/MES/CES.

Functie

Capaciteitsplanner/NPS Coördinator Wegenwacht

Leeftijd

54

Woonplaats

Tiel

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ROQ, Power BI, Cognos, Jira, Trello, Expoints, Enalyzer, Mentimeter