Lars (Supply Chain Engineer)

Lars heeft ruim 5 jaar ervaring als Procurement Engineer bij zijn huidige werkgever, een productiebedrijf in de automotive. In zijn huidige functie houdt hij zich bezig met het optimaliseren van de inkoopprocessen. Hij analyseert logisitieke escalaties en kijkt samen met leveranciers waar en hoe het beter kan. Daarnaast beheert hij de voorraad en verricht hij operationele werkzaamheden. Lars merkt dat hij na ruim 5 jaar bij zijn huidige werkgever toe is aan een nieuwe uitdaging. Hij wil zich graag nog meer richten op het opzetten en draaien van supply chain gerelateerde optimalisatieprojecten. Na ruim 5 jaar bij zijn huidige werkgever is Lars daarom latent beschikbaar. 

Lars is analytisch. Hij zoekt alles tot op de bodem uit en houdt zich graag bezig met optimalisatieprojecten. Zo heeft hij bij zijn huidige baan verscheidene modellen ontwikkelt om o.a. snel en doelmatig de logistieke keten af te remmen bij onverwachte productiestilstanden (bv. semiconductor tekorten) en wijzigingen in behoefteplanningen te detecteren. Daarnaast is Lars breed geïnteresseerd en wil hij altijd nieuwe dingen leren. Hij neemt informatie snel op en zijn collega’s vergelijken hem daarom wel eens met een spons. Lars kan goed samenwerken en is erg behulpzaam. Hij werkt graag in een team en wil zijn collega’s altijd helpen. Veel van zijn huidige collega’s komen regelmatig naar hem toe voor hulp. 

Lars is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.500,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Mei 2020 - Heden * Logistics Quality Specialist
  • Analyseren van escalaties vanuit leveranciers;
  • Oplossen van deze escalaties volgens probleemoplossingsmethoden (8D, Pareto, FMEA);
  • Samen met leveranciers kijken waar de bottlenecks zitten;
  • Contact onderhouden met leveranciers en de afdeling inkoop;
  • Uitvoeren van operationele inkoopwerkzaamheden.
Mei 2017 - Heden * Material Controller
  • Beheren van de voorraad van grondstoffen en materialen;
  • Analyseren van de leveranciers performance;
  • Uitvoeren van verbeterprojecten, zo heeft hij bijvoorbeeld een model ontwikkelt om het afroepen van materialen te optimaliseren en te versnellen;
  • Automatiseren van processen;
  • Uitvoeren van operationele inkoopwerkzaamheden. 

Functie

Supply Chain Engineer

Leeftijd

31

Woonplaats

Roermond

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Qlik Sense, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)