Keith (Demand Planner)

Keith heeft inmiddels bijna een jaar ervaring als Global Demand Planner. Bij zijn huidige werkgever, een productieorganisatie, is Keith werkzaam als Global Demand Planner waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het ontwikkelen van forecast modellen aan de hand van trend in de markt en vraag vanuit de markt. Daarnaast maakt hij de productieplanning voor korte- en lange termijn en beheert hij ook de voorraad. Keith houdt zich ook bezig met het analyseren en optimaliseren van bestaande processen. Keith wil graag doorgroeien binnen de organisatie, maar daar is momenteel geen ruimte voor. Na bijna een jaar bij zijn huidige werkgever is Keith daarom latent beschikbaar.

Keith is analytisch en werkt oplossingsgericht. Hij verzamelt eerst alle beschikbare informatie, om het vervolgens te analyseren en zo uiteindelijk tot een conclusie te komen. Keith is ambitieus en vastberaden. Wanneer hij een doel stelt voor zichzelf, gaat hij door tot hij het doel heeft bereikt. Zo heeft hij er destijds voor gekozen om in zijn eentje naar Nederland te verhuizen en hier een opleiding te volgen. Dit was niet altijd makkelijk voor hem, maar hij heeft zich ertoe gezet en zijn studie goed afgerond. Daarnaast is Keith communicatief sterk. Hij onderhoudt gemakkelijk contact met zowel klanten, leveranciers en interne afdelingen. 

Keith is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft één maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen van forecast modellen a.h.v. trends in de markt en vraag vanuit de markt;
  • Optimaliseren van bestaande processen;
  • Beheren van de voorraad;
  • Maken van de productieplanning voor korte- en lange termijn;
  • Maken van risico analyses omtrent levering;
  • Analyseren en oplossen van escalaties;
  • Onderhouden van contact met leveranciers, interne afdelingen en klanten.

Functie

Demand Planner

Leeftijd

22

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Engels en Albanees goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Power BI, Python, SQL, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)