Igmar (Inkoper)

Igmar heeft meerdere malen in haar carrière laten zien dat zij altijd wil blijven ontwikkelen. Na het behalen van haar hbo-diploma “International Business and Management Studies: Supply Chain Management & Organisation”, is ze projectmatig aan de slag gegaan als Process Engineer bij een grote technische productieorganisatie. Hier heeft ze het werkproces van het MES-besturingssysteem geanalyseerd, verbeterd en de wijzigingen geïmplementeerd. Na het afronden van dit project is ze bij een andere productieorganisatie aan de slag gegaan als tactische inkoper. Ze is in haar huidige functie verantwoordelijk voor het inkopen van materialen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteraard doet zij de prijs- en levertijdonderhandelingen met leveranciers en scout zij nieuwe leveranciers. Igmar is ook medeverantwoordelijke om de inkoopprocedures te verbeteren. Relatiebeheer doet zij door haar verkoopachtergrond als geen ander. Continu verbeteren is echter iets waar Igmar niet zonder kan. Naast het behalen van haar Lean Six Sigma Yellow Belt heeft zij verschillende projecten afgerond om het kwaliteitssysteem te versimpelen en automatiseren, om zo de doorvoer van producten te verhogen en de complexiteit binnen de supply chain te reduceren. Dit verbeteren is iets wat ze in haar huidige functie mist. Mede daardoor is Igmar momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ze zich meer kan bezig houden met verbetertrajecten.

Igmar is een erg leergierige doorzetter. Ze is dan ook altijd op zoek naar de waarom vraag. Zij is er dan ook niet vies van om extra stappen te zetten om ieders belangen mee te kunnen nemen. Door haar uitstekende communicatieve vaardigheden kan zij iedereen binnen de organisatie enthousiasmeren en overtuigen om meer dan 100% te geven. Targets zijn er namelijk om te verbreken. Zij denkt in oplossingen, dus voorziet ze knelpunten snel en lost deze nog sneller op.

Igmar heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200 per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkoopproces op tactisch niveau, waarbij de focus ligt op de inkoopfase en het managen van de juiste verwachtingen en prestaties;
  • Mede bepalen, begeleiden en uitvoeren van tenders, offertes aanvragen en benchmarking;
  • Initiëren en uitvoeren van evaluaties met leveranciers in samenwerking met interne stakeholders;
  • Verantwoordelijk voor kwaliteitscontroles en voorraadbeheer;
  • Voeren van prijsonderhandelingen;
  • Scouten van nieuwe leveranciers;
  • Analyseren van leveranciersmarkt;
  • Nauw contact houden met leveranciers.

Functie

Inkoper

Leeftijd

32

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Minitab en MS-Office (Word, Excel en Outlook)