Willem (WO Starter Supply Chain)

Met zijn wo-master Supply Chain Management op zak is Willem klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Zowel tijdens zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie als tijdens zijn wo-master heeft Willem onderzoek gedaan naar diverse Supply Chain vraagstukken. Zo hield hij zich tijdens zijn afstudeerscriptie bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om het gebruik van Parcel Lockers aantrekkelijker te maken voor de consument. Nu Willem zijn afstudeerscriptie met een goed resultaat heeft afgerond, is hij op zoek naar zijn eerste uitdaging binnen de Supply Chain. Een rol als Planner, in combinatie met procesoptimalisatie zou hem heel goed liggen.

De onderzoeken die Willem heeft uitgevoerd tijdens zijn studie hebben er voor gezorgd dat hij een sterk analytisch denkvermogen heeft weten te ontwikkelen. Daarnaast beschikt hij over een groot probleemoplossend vermogen en is hij stressbestending. Zo is hij in staat om in hectische situaties rustig te blijven en op zoek te gaan naar een passende oplossing indien er problemen ontstaan.

Willem is vanaf medio oktober beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van onderzoek naar de bereidheid van consumenten om gebruik te maken van parcel Parcel Lockers;
    • Onderzoek doen naar huidige knelpunten in het gebruik van Parcel Lockers;
    • In kaart brengen van behoefte van de consument door middel van enquêtes;
    • Analyseren van resultaten en op basis daarvan conclusie trekken op het gebied van locatie, aantallen van Lockers etc.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Powerpoint).