Julian (Medewerker Bedrijfsbureau)

Julian heeft 12 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsbureau. Hij is gespecialiseerd in projecten plannen en begeleiden van diverse klanten. Dit alles doet hij zo efficiënt mogelijk. In samenwerking met de planning, inkoop en verkoop voert hij zijn takenpakket nauwkeurig uit. Julian is verantwoordelijk voor verschillende klanten waaronder een groot spoorwegbedrijf. Daarbij krijgt Julian te maken met diverse planningswerkzaamheden, gaat hij logistieke uitdagingen aan en denkt hij mee voor de implementatie van nieuwe softwaresystemen. Hij heeft nauw contact met zijn collega's en veel telefonisch contact met klanten en leveranciers. Julian wil graag wat dichterbij huis werken en wil zijn ervaring verbreden. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een Coördinerende- of Plannersrol.

Doordat een breed takenpakket heeft moet hij snel kunnen schakelen, met name bij ad-hoc zaken. Dit maakt hem ook enorm stressbestendig. Julian kan goed zelfstandig werken maar werkt ook goed in een team. Hij is een sociale, grappige en vlotte jongen. Dit maakt hem ook een fijne collega om mee samen te werken. Zijn werk voert hij efficiënt en nauwkeurig uit, dit zorgt er ook voor dat het werk altijd gedaan is.

heeft een maand opzegtermijn. Hierna is hij beschikbaar voor 32 uur in de week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Maken van planningen;
  • Telefonisch contact onderhouden met klanten en leveranciers;
  • Logistiek coördineren met betrekking tot lengte van transporten tot leveringen met kraanwagens;
  • Meedenken aan implementatie van nieuwe softwaresystemen;
  • Zorgdragen voor correcte administratie en juiste documenten bij uitbestedingen en leveringen;
  • Opmaken van de juiste documenten voor de expeditie;
  • Zorgdragen voor een snelle doorstroom van inkoemnde goederen;
  • Nauw samenwerken met collega's van productieplanning, inkoop en verkoop.

Functie

Medewerker Bedrijfsbureau

Leeftijd

35

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord, voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Excel, Eigen ERP-systeem vanuit werkgever