Tijn (Supply Chain Manager)

Tijn is sinds 1994, na het afronden van de hbo-opleiding Logistiek & Economie werkzaam in de Supply Chain en Logistiek. Zo heeft hij functies bekleed als Supply Chain Manager, Projectmanager, Inkoper en Supply Chain Engineer. In 2008 was Tijn werkzaam bij een internationaal veevoeronderneming, hier heeft hij met veel plezier gewerkt en was hier voornamelijk bezig met het optimaliseren van logistieke processen. Dit betreft de hele range van Supply Chain en Logistiek - van Inkoop, Demand Planning, magazijninrichting, voorraadbeheer tot en met fysieke distributie. Deze rol heeft hij tot 2014 vervuld.
In 2021 was Tijn Projectmanager van de bouw en inrichting van 2 grote magazijnen. De organisatie matchte niet helemaal waardoor hij een project is gaan doen voor zijn oude werkgever. Tijn heeft dit project met veel succes voltooid en is nu op zoek naar een bedrijf waar hij zich echt thuis voelt en een functie waarin hij processen kan coördineren. Tijn is een verbinder en voelt zich thuis in de driehoek Proces, IT en Mensen.

Naast zijn ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek is Tijn ook erg intelligent en een echte processendenker. Zijn passie voor de Logistiek en Supply Chain zorgt ervoor dat hij zijn werk met moeite kan neerleggen, hierdoor zoekt hij een functie waarin hij vrijheid en vertrouwen krijgt. Tijn is erg analytisch, laat zich niet verassen en heeft ervaring met het werken met strakke deadlines. Hij heeft heel veel ervaring opgedaan en past dit ook graag toe in de praktijk. Naast zijn passie voor de Supply Chain heeft Tijn ook nog een andere passie en dat is reizen, daarom zou hij het zeker niet erg vinden om te reizen voor zijn werk. Tijn is degene die het voortouw neemt in het team en dit alles maakt hem een fijne aanwinst voor veel organisaties.

Tijn is per direct beschikbaar 36/40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.100,- bruto per maand, dit is op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Inrichten en Optimaliseren van processen;
  • Demand Planning inrichten en Planners opleiden;
  • Analyseren van kansen en risico’s in de forecast en waar nodig nemen van corrigeren acties.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

51

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook) ERP (SAP, Exact, M3 Movex), MS Project, SRP