Philip (Teamleider Productie)

Philip heeft in de afgelopen 24 jaar gewerkt binnen diverse voedingsmiddelenproducten. Waar hij ooit als operator begon, is hij door goed functioneren doorgegroeid tot teamleider binnen de productie. Door het bewandelen van deze weg, weet hij wat er speelt op de verschillende niveaus binnen het bedrijf en kan hij goed inspelen om iedereen te bereiken. De afgelopen 7 jaar is hij binnen hetzelfde bedrijf als Productieleider en Afdelingschef verantwoordelijk geweest voor de aansturing van 8 FTE, het interne transport en zelfs de gehele productie. Omdat hij de gehele afdeling uit het niets heeft moeten opbouwen, heeft hij ook de verantwoordelijkheid over de werving en de diverse planningen op zich genomen. Zo heeft hij de afgelopen jaren zowel de materiaal- als personeelsplanning verzorgd. Doordat zijn huidige werkgever besloten heeft om binnenkort te verhuizen naar een nieuwe locatie, is

Philip nu op zoek naar een uitdagende functie als Teamleider of Planner binnen een productieorganisatie.
Philip communiceert op een prettige wijze en hij heeft enorm veel kennis van productieprocessen doordat hij ooit als operator begonnen is. Hij vindt betrokkenheid binnen de afdeling enorm belangrijk. Het geven en krijgen van feedback is wat hem betreft een vorm van respect waardoor je een zo’n veilig mogelijke werksfeer creëert. Zijn resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat hij altijd boven de norm zal presteren. Hij is goed in het motiveren van mensen en vindt het heel belangrijk om zijn verwachtingen naar zijn team duidelijk uit te spreken. En door zijn hands-on mentaliteit, is hij niet vies om taken van collega’s over te nemen om zo meer flexibiliteit op de werkvloer te creëren.

Philip heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is fulltime beschikbaar voor een rol in dagdienst en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand o.b.v. 40 uur.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 8 FTE machine-operators en productiemedewerkers;
  • Verantwoordelijk voor de productievoortgang binnen de afdeling;
  • Voeren van functioneringsgesprekken;
  • Verzorgen van productie- en materiaalplanning;
  • Zorgdragen voor de juiste calculaties, grondstoffen en middelen;
  • Rapporteren van productievoortgang, kwaliteit en veiligheid aan management;
  • Aannemen en opleiden van productiemedewerkers.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

44

Woonplaats

Schaijk

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS-Office (Word, Excel en Outlook)