Hilde (Inkoper)

Hilde heeft al 6 jaar ervaring binnen diverse inkoopafdelingen. Ze is begonnen als Medewerker Inkoop en Logistiek, momenteel is ze Operationeel Inkoper. Hilde heeft veel ervaring met diverse taken binnen het inkoopgebied zoals, het beheren van de voorraad, analyses maken over de bestelbehoefte, salesforecasts maken, contact houden met leveranciers en het maken van prijsafspraken en onderhandelen over contracten. Hilde vindt de diversiteit in haar werk het leukste. Hilde stond in haar werk altijd nauw in contact met leveranciers, producenten en collega’s. Door deze positie binnen het bedrijf kan ze de inkoop naar een ander niveau tillen. Momenteel mist Hilde een coördinerende rol, vandaar dat ze nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop met een coördinerend deel.

Hilde is vanuit Finland naar Nederland verhuisd in 1998, ze spreekt uitstekend Nederlands en is ook erg communicatief vaardig. Binnen haar werk is ze vaak in contact met diverse schakels, dit zorgt ervoor dat Hilde goed kan samen werken. Hilde wil dat het werk goed gedaan wordt, ze is dan ook erg resultaatgericht. Daarbij kan ze goed prioriteiten stellen en verschillende dingen tegelijk doen. Echter is ze in haar werk altijd nauwkeurig bezig. Hilde blijft kritisch kijken naar de processen om deze te kunnen verbeteren. Daarbij blijft ze zich graag ontwikkelen en is ze leergierig.

Hilde heeft een opzegtermijn van 1 maand, hierna is zij fulltime beschikbaar. Hilde heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Bestellingen aanvragen;
  • Inhuren van personeel voor bepaalde opdrachten;
  • Opmaken van offertes;
  • Processen up-to-date houden en kijken naar mogelijke verbeteringen;
  • Diverse administratieve taken ten behoeve van de inkoop.

Functie

Inkoper

Leeftijd

47

Woonplaats

Wageningen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Fins uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Negometrix, diverse ERP- en CRM systemen