Maria (Inkoper)

Maria is in het bezit van haar Bachelor ‘Logistics Management’ met als minor ‘Inkoopmanagement’. De afgelopen 2 jaar heeft Maria kennis opgedaan van diverse werkzaamheden binnen de supply chain en logistiek. Zo heeft zij ervaring opgebouwd met het organiseren en coördineren van transporten en goederenstromen, het inkopen van diensten en producten, beheren van voorraden en het schakelen met leveranciers en transporteurs. Daarnaast heeft Maria ervaring met het begeleiden van aanbestedingstrajecten. Op dit moment is Maria Inkoopadviseur voor een Consultancybedrijf, welke zich focust op overheidsinstellingen. Helaas mist ze de affiniteit met een product of dienst en is met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst in een functie waarbij zij haar plannings- en organisatie skills kan gaan toepassen. Dit vindt zij terug in een functie als Supply Chain Planner, Productie Planner of Supply Chain Coördinator.

Maria is een zeer enthousiaste jongedame, die altijd een uitdaging wil houden in haar werk en volop genieten van haar privéleven. Ze is iemand die 3 keer per week hockeyt, vaak zondag in het voetbalstadion zit om haar favoriete voetbalclub aan te moedigen. Daarnaast is Maria iemand die graag drankjes op het terras doet met haar vriend en vriendinnen. Daarnaast is zij iemand die niet alleen haar motor als vervoersmiddel gebruikt, maar ook graag plezierritten met vrienden maakt.

Maria is vanaf 1 oktober beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van informatie- en communicatietechnologie over heel de wereld;
  • Het inhuren van personeel voor overheidsinstellingen;
  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van aanbestedingstrajecten;
  • Budgettering voor het inkopen van goederen/personeel en lopende aanbestedingen, rekening houdend met de senior ontwerper, klopt het uurtarief, hebben zij de screening volbracht en welke data‘s zijn haalbaar;
  • Inkooporders invoeren in Sap;
  • Personeelsbestand in Excel opstellen met alle gegevens vanuit de
  • screening;
  • Contracten verlengen met leveranciers en klanten;
  • Uren boeken personeel.

Functie

Inkoper

Leeftijd

25

Woonplaats

Gouda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, Power BI (basis), MS Office; Excel (goed), Word, PowerPoint en Outlook.