Vicky (Supply Chain Planner)

Vicky beschikt over meer dan 10 jaar ervaring binnen de Supply Chain en heeft de afgelopen jaren diverse rollen vervuld. Zo heeft zij ervaring opgedaan als Inkoper, Logistics Coördinator en Order Desk Planner. In 2015 is Vicky aan de slag gegaan als Supply Chain Specialist bij een productieorganisatie, waar zij naast het plannen en coördineren van materiaalstromen, ook betrokken was bij diverse verbeterprojecten. Na 5 jaar werd het tijd voor een nieuwe stap en is zij als Demand Planner terecht gekomen bij een internationale handelsorganisatie, waar zij sinds 2 jaar ook de rol van Supply Planner op zich neemt. In die combinatierol houdt zij zich onder andere bezig met het opstellen van de forecast, New Customer Implementation en het uitvoeren van Excess Stock analyses. Enthousiast en gedreven als zij is, is Vicky latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een rol als Demand of Supply Planner met de mogelijkheid om bij te dragen verbeterprojecten zou een mooie uitdaging voor haar zijn. Daarnaast spreekt een rol als Tactisch Inkoper haar ook aan.

Met haar kritische blik en scherp ook voor detail, is Vicky moeiteloos in staat om knelpunten te signaleren. Haar vermogen om prioriteiten te stellen, zorgt er bovendien voor dat zij problemen op de juiste manier weet aan te pakken én het overzicht niet snel zal verliezen. Zo weet ze ook in hectische situaties het hoofd koel te houden en haar doelen te bereiken. Vicky is analytisch zeer sterk en wil altijd alles tot op de bodem uit pluizen. Dit komt goed van pas in haar werk, maar ook in haar privéleven zorgt Vicky er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wie met Vicky zal merken dat zij niet snel op de voorgrond treedt. Echter staat zij zeker haar ‘mannetje’ en zorgt ze ervoor dat haar ideeën gehoord worden.

Vicky heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 30 tot 38 uur per week. Haar salarisindicatie is € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het orderbeheer;
  • Opstellen van forecasts en daarbij rekening houden met 'Out of Stock' (OOS) items;
  • Uitvoeren van Excess Stock analyses;
  • Zorgen voor een tijdige beschikbaarheid van producten;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Verzamelen, beoordelen en evalueren van planningsparameters van interne en externe partijen;
  • Verantwoordelijk voor phase-in/phase-out planningsproces;
  • Verantwoordelijk voor New Customer Implementation;
  • Deelnemen aan scrum meetings.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

47

Woonplaats

Omgeving Helmond

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands voldoende in woord en geschrift. Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Prime, AS 400, RMS, MS Office (Excel, Word en Outlook)