Mateo (HBO Starter Supply Chain)

Mateo is een hbo-starter en heeft de opleiding Industrial Engineering and Management recent afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende organisaties, waarbij hij ook onderzoek heeft gedaan in het kader van optimalisatie. Tijdens zijn stage bij een farmaceutisch productiebedrijf heeft Mateo zicht gefocust op het optimaliseren van het business proces. Door het proces te analyseren en medewerkers te interviewen kon Mateo aan hand van de resultaten een verbeterplan te maken. Ook heeft hij een app ontwikkelt om de informatieflow te verbeteren. Mateo gaat in september starten aan de master Innovation Management en is op zoek naar een parttime functie binnen de Supply Chain om alvast werkervaring op te doen.

Mateo is erg analytisch. Hij werkt graag met data en analyseert graag processen. Daarnaast geeft hij bijles in Calculus en Data Analytics op de universiteit. Mateo is dynamisch en vindt het leuk als er variatie zit in zijn werkzaamheden. Hij kan ook snel schakelen in onverwachte situaties en zich snel aanpassen op de nieuwe situatie. Daarnaast is hij een teamspeler en communicatief vaardig. Hij kan anderen goed motiveren en vindt het leuk om samen met anderen naar een gemeenschappelijk doel toe werken.

Mateo is vanaf september beschikbaar voor 20 uur per week en hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Analyseren van processen;
  • Interviewen van medewerkers;
  • Maken van verbeterplannen;
  • Ontwikkelen van een app voor het verbeteren van de informatieflow;
  • Implementeren van verbeterplannen.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

21

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Spaans, Engels en Frans goed in woord en geschrift. Nederlands matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SQL, Mendix, Python, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)