Niels (Productieplanner)

Sinds het behalen van zijn hbo-opleiding Logistiek & Technische Vervoerskunde heeft Niels ervaring op gedaan bij verschillende productieorganisaties. Daarmee beschikt hij over ruim 10 jaar ervaring als (Productie) Planner. Momenteel is Niels werkzaam bij een technische productieorganisatie waar hij naast Productieplanner ook de rol van Masterplanner op zich neemt. Bovendien is hij betrokken bij diverse verbeterprojecten. Zo is hij mede verantwoordelijk geweest voor het terugdringen van de doorlooptijd van het bouwen van een van de machines naar slechts 2 weken. Niels ervaart dat hij noodgedwongen steeds meer bezig is met de operationele planning. Hierdoor ervaart hij een gebrek aan uitdaging en is daarom op zoek naar een nieuwe stap in zijn carrière.

De stappen die Niels gedurende carrière heeft kunnen maken, heeft hij onder andere te danken aan zijn drive om nieuwe dingen te leren. Hij is nieuwsgierig aangelegd en wilt altijd het naadje van de kous weten. Het uitzoeken van bottlenecks ligt hem daarom erg goed. Daarnaast is Niels realistisch en onderbouwt hij zijn bevindingen het liefst met feiten. Hij zal daarom eerst de nodige overwegingen maken, wanneer daar de ruimte voor is, om vervolgens met een gedegen plan te komen.

Niels heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 4.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het creëren van de juiste workload/leveling binnen de assemblage;
  • Vrijgave en beschikbaarheid van orders ten behoeve van de voortgang van de assemblage;
  • Verantwoordelijk voor de S & OP meetings en de Clear to Build/ Clear to finish meetings;
  • Betrokken bij diverse verbeterprojecten, waaronder een project gericht op de inkorting van de leadtime en optimalisatie van het assemblage proces.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

38

Woonplaats

Venlo

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Baan, Power BI, MS Office (Excel, Word en Outlook)