Simon (Inkoper)

Simon is een nuchtere jongeman die de inkoopwereld is ingerold vanwege zijn familie. Ondertussen doet hij dit alweer 5 jaar en heeft hij het bij verschillende ondernemingen uitgevoerd. Momenteel is Simon verantwoordelijk voor de inkoop van bloemen en kamerplanten. Ook stuurt hij de inkoopassistenten aan en coacht hij hun in de rol van inkoper. 
Gezien hij deze rol al een aantal jaren bekleed is hij latent op zoek naar een volgende uitdaging. 

Simon is een energievolle, gedreven en gemotiveerde jongen. Hij is planmatig en procesmatig sterk. Hij is van nature nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen. Ik heb Simon leren kennen als een echte doorzetter zonder 9 tot 5 mentaliteit. Door zijn ervaring als inkoper heeft hij goede onderhandelingsvaardigheden en is hij communicatief sterk. 

Simon heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is €4.000 per maand o.b.v. een 40urige werkweek. 

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het assortiment wat gevoerd wordt naar de daghandel klanten. Verantwoordelijk voor de aanvragen op lange en korte termijn en de afhandeling hiervan met de orders. Assortiment samen stellen per seizoen en jaarrond. Aansturing van de inkoop assistenten 

Functie

Inkoper

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland, Engels

Computervaardigheden

MS office, FlorEcom