Pim (Supply Chain Coördinator)

Pim heeft ruim 20 jaar ervaring in de logistiek en supply chain in diverse functies. Hij is hier destijds door zijn stage ingerold en heeft in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator bij een Productieorganisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie is Pim verantwoordelijk voor het gehele productieproces van A tot Z van de aanvoer van grondstoffen tot aan de levering van het eindproduct. Hiervoor is dagelijks bezig met het beheren van de voorraad, stelt hij de productieplanning op en heeft hij contact met leveranciers voor het afroepen van grondstoffen. In de tussentijd heeft Pim zijn hbo-opleiding ‘Logistiek & Supply Chain’ afgerond. Pim mist de waardering en persoonlijke benadering bij zijn huidige werkgever en mist daarom zijn werkgeluk. Met deze reden is Pim op zoek naar een soortgelijke functie, waarbij hij te maken krijgt met het plannen en organiseren van goederenstromen, voorraadbeheer en customer service. Dit vindt hij terug in een functie als Supply Chain Coördinator of Supply Chain Planner.

Pim is op ons overgekomen als een erg leergierig persoon. Zo kreeg hij op werk te maken met een nieuw systeem en wilde hij dit snel eigen maken. Hij is dan ook een doorzetter en is iemand die gestructureerd te werk gaat. Verder is Pim behulpzaam en is hij erg sociaal. Hij werkt dan ook graag in teamverband en is een harde werker.

Pim heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele proces van A tot Z van de aanvoer van zaden tot aan de olie als eindproduct;
  • Verantwoordelijk voor het afroepen van grondstoffen; 
  • Het maken van de productieplanning van 1 productgroep;
  • Het organiseren van transport van het product binnen het productieproces en het transport van het eindproduct naar de klant toe;
  • Daarbij contact met de leveranciers;
  • Documentatie behandelen en verwerken zoals douanedocumenten, import en export documenten.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

0

Woonplaats

Middelharnis

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend, Engels goed en Duits matig.

Computervaardigheden

WMS, Navision en MS Office; Excel, Word, PowerPoint en Outlook.