Lakshman (HBO Starter Supply Chain)

Lakshman is in 2012 vanuit India naar Nederland gekomen en is daarna aan de slag gegaan met zijn opleidingen. Hij heeft vanaf mbo niveau 1 tot en met mbo niveau 4 gestudeerd en is op dit moment bezig met zijn Associate Degree Logistiek Management. Naast zijn studie is hij werkzaam als Logistiek Teamleider, in deze functie is hij verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van 9fte Logistiek Medewerkers. Maakt hij de personeelsplanning op voor deze medewerkers naar aanleiding van de voorspelling van binnenkomende goederen en doet hij het voorraadbeheer voor interne en externe warehouses in Excel. Ook alloceert Lakshman goederen van het ene naar het andere warehouse en maakt hij ABC-analyses op van binnenkomende goederen. Lakshman is met zijn huidige opleiding erachter gekomen dat hij zichzelf meer ziet werken in de Supply Chain. Met deze reden is hij op zoek naar een functie als Voorraadbeheerder, Supply Chain Planner of Productieplanner.

Lakshman is een jongeman met enorm veel doorzettingsvermogen, dit is dan ook te zien aan alle opleidingen die hij heeft gevolgd nadat hij uit India is gekomen. Hij wilt constant blijven leren en ontwikkelen. Ook is hij erg vriendelijk en zorgzaam, vaak komen op zijn huidige werk collega’s naar hem toe om hun ei kwijt te kunnen.

Lakshman heeft 2 maanden opzegtermijn is 32 – 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Aansturen en motiveren van 9 fte Logistiek medewerkers in het warehouse;
  • Personeelsplanning opmaken voor 9fte Logistiek medewerkers naar aanleiding van gemaakte voorspelling van binnenkomende goederen;
  • Voorraadbeheer in Excel voor interne en externe warehouses;
  • Alloceren van goederen van externe naar interne warehouses;
  • ABC analyses opmaken van binnenkomende goederen in Excel;
  • Bestellen van onderdelen voor defecte machines bij vaste leveranciers in Europa;
  • Bottlenecks in de processen signaleren en deze communiceren naar ICT afdeling in verband met procesoptimalisatie;
  • Fungeren als stagebegeleider door middel van het begeleiden van stagiaires en voeren van beoordelingsgesprekken.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

ERP systeem: Snelstart en MS Office: Excel (Goed), Word, Powerpoint