Mustafa (Werkvoorbereider)

Mustafa heeft het afgelopen jaar als technisch werkvoorbereider / projectmanager gewerkt bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van modulaire ziekenhuiskamers. Hij was hier vooral bezig met het coördineren en monitoren van 5 collega ontwerpers en engineers. Mustafa is in Iran eigenaar geweest van ingenieursbureau met om en nabij 14 medewerkers. Hij heeft veel ervaring met designs maken, aansturen en het contact onderhouden met klanten. Mustafa heeft de opleiding werktuigbouwkundige gevolgd en is nu bezig met internationaal business aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij verwacht hier in 2024 mee klaar te zijn. Hij is hier twee keer per week in de avond mee bezig.

Mustafa is op zoek naar een rol binnen de Supply Chain in een technische omgeving, zodat hij zijn ervaring als engineer en opleiding International Business Administration een vervolg kan geven.
Mustafa is een oplossingsgerichte, ondernemende en creatieve jonge man. Hij zoekt naar meer intellectuele uitdagingen, verantwoordelijkheden en mogelijkheid tot doorgroeien, vandaar zijn keuze om te vertrekken bij het bedrijf waar hij nu werkt. 

Hij vindt het belangrijk dat een bedrijf graag wil groeien en innoveert.
Mustafa is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.300 per maand. 
 

Werkzaamheden

Functie

Werkvoorbereider

Leeftijd

36

Woonplaats

.

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels Nederlands

Computervaardigheden

ERP MS office