Joris (Inkoper)

Joris heeft ruim 7 jaar ervaring als Operationeel Inkoper. Bij zijn huidige werkgever, een machinefabrikant, houdt hij zich met name bezig met het selecteren van geschikte leveranciers en het voeren van prijsonderhandelingen met, voornamelijk Nederlandse en Duitse, leveranciers. Naast de operationele werkzaamheden, zoals het verwerken van orders en het controleren van facturen, is Joris ook verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden. Joris heeft voorheen in de logistiek gewerkt, maar hij merkte al snel dat de Supply Chain en met name de maakindustrie hem het meest interesseert. Zijn functie als Operationeel Inkoper bevalt hem erg goed. Momenteel heeft Joris niet echt een klik met zijn collega’s en dit is dan ook de aanleiding voor hem om verder te kijken. Joris is na ruim 3 jaar bij zijn huidige werkgever latent beschikbaar voor een functie van Operationeel Inkoper binnen de Supply Chain.

Joris is analytisch. Hij is handig met computers en data en vindt het fijn om zaken helemaal uit te zoeken. Wanneer hij een uitgebreid databestand heeft, richt hij deze zo in dat het efficiënt en makkelijk werkbaar is. Joris is een rustige jongeman en laat niet snel over zich heen lopen tijdens een prijsonderhandeling. Hij kan goed omgaan met druk en stress, hij blijft altijd rustig in stressvolle situaties en kan zo het probleem dat zich voordoet goed en snel oplossen. 

Joris is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Voeren van prijsonderhandelingen met (voornamelijk Duitse) leveranciers;
  • Selecteren van geschikte leveranciers en onderzoeken van de markt;
  • Opstellen van inkoopopdrachten;
  • Bewaken van onbevestigde inkooporders, levertijden en verdere benodigde administratie;
  • Aanvragen van offertes voor de levering van diensten;
  • Controleren en verwerken van facturen;
  • Uitvoeren van operationele werkzaamheden.

Functie

Inkoper

Leeftijd

27

Woonplaats

Panningen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dynamics AX, Ridder IQ, MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint)