Rick (Accountmanager)

Rick heeft een zeer uitgebreid werkverleden met veel ervaring in de financiële en supply chain branche. Hij heeft de afgelopen 8 jaar als Accountmanager gewerkt bij een trappenleverancier. Hij was hier verantwoordelijk voor bestaande klanten en new business denk hierbij aan : offertes opstellen, verschillende belangen bij elkaar brengen vanuit commercieel inzicht en de relatie onderhouden met bestaande klanten. Hij kreeg aanbieding waar hij geen nee tegen kon zeggen. Samen met een goede vriend een eigen bedrijf beginnen, helaas door corona is dit niet doorgegaan. Daarom is Rick weer de arbeidsmarkt op gekomen op zoek naar een bedrijf dat wil groeien en waar Rick aan kan bijdragen met zijn ervaring. Rick heeft 7 jaar als projectleider/werkvoorbereider gewerkt bij een groot Deens mode bedrijf. Hij was hier verantwoordelijk voor alle verbouwingen van de retail winkels en het verhuizen van de winkels wanneer er bijvoorbeeld een ander merk in moest komen. Rick was verantwoordelijk voor de volledige coördinatie, planning, aansturing en voor en nacalculatie. In deze functie kon Rick zijn cijfermatig inzicht goed kwijt en zijn analytisch denkvermogen. 

Rick is op latere leeftijd in de avond gaan studeren en heeft zo zijn HBO bedrijfseconomie behaald. Hierdoor heeft hij zich kunnen opwerken bij KLM tot financial controller. Dit toont aan dat Rick een hoog doorzettingsvermogen heeft en zich zelf graag blijft ontwikkelen.

Rick zou ik omschrijven als een gedreven persoon die makkelijk contacten legt en zich graag verdiept en verder kijkt. Hij denkt ook graag na over hoe dingen anders kunnen dit doet hij door zijn sterke commerciële inslag in combinatie met een goed analytisch denkvermogen en cijfermatig inzicht. Rick is resultaatgericht en houdt van uitdagingen. Hij is nu op zoek naar een functie waar hij zijn ervaringen kan toepassen. 

Rick is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €3.500 o.b.v. 40 uur per maand. 

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor sales en relatiebeheer bij bestaande en nieuwe klanten. Administratieve taken zoals offertes opstellen en versturen. Doelstellingen behalen en verschillende belangen bij elkaar brengen. 

Functie

Accountmanager

Leeftijd

56

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

x