Jesse (Supply Chain Coördinator)

Jesse is na het afronden van zijn studie begonnen als inkoper bij een productiebedrijf. Als inkoper was hij verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces, dit ging voornamelijk over spareparts voor militaire voertuigen. Na een half jaar is Jesse doorgegroeid. Hij vervult nu de functie Supply Chain Coördinator. Binnen deze rol houdt Jesse zich bezig met het gehele productie proces, naast zijn oude werkzaamheden is hij verantwoordelijk voor de inkomende batches. Jesse heeft zich het afgelopen jaar beziggehouden met verschillende grote leveringen van militaire voertuigen naar bijvoorbeeld Australië en Engeland. Om het gehele proces te optimaliseren heeft Jesse samen met een collega een nieuw systeem geïmplementeerd, dit is succesvol verlopen. Door een flinke onderbezetting bij zijn huidige werkgever zoekt Jesse een nieuwe baan waar hij zich meer kan ontwikkelen richting project management.

Jesse is een doelgerichte man, als hij ergens aan begint kan hij dit moeilijk neerleggen. Door zijn rustige houding komt hij professioneel over en weet hij snel een oplossing te vinden voor eventuele problemen. Jesse vindt het interessant om processen te optimaliseren en zich bezig te houden met grote projecten. Door zijn ervaring kan Jesse zich goed kalm houden in hectische situaties en is hij sociaal waardoor hij dit goed kan communiceren.

Jesse heeft 1 maand opzegtermijn, hierna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijk voor inkoop, verkoop en reparatie van (reserve) onderdelen voor interne en externe opdrachtgevers;
  • Opstellen, monitoren en rapporteren van KPI's m.b.t. sales spareparts;
  • Deelnemen aan projectteams als afdelingsvertegenwoordiger;
  • Verbeteringspotenties zoeken en uitwerken;
  • Implementeren van Every Angle.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

25

Woonplaats

Tiel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Computervaardigheden

SAP, Agile e6, Microsoft Office, MS-Project, Teams