Wouter (HBO Starter Supply Chain)

Wouter kwam er al vroeg achter dat studeren niet voor hem weggelegd was en wilde liever in de praktijk leren. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij al op jonge leeftijd is gaan werken bij zijn huidige werkgever, een supermarkt. Hier heeft hij zich ontwikkeld tot Afdelingsmanager AGF, waar hij verantwoordelijk is voor de aansturing van een team van 10 personen, het maken van de personeelsplanning, maar ook voor het bestellen van de producten voor de gehele productgroep (AGF). Daarnaast houdt hij zich bezig met het zo efficiënt mogelijk inrichten van promotieactiviteiten en het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Momenteel ziet Wouter geen toekomst bij zijn huidige werkgever en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, binnen een nieuwe omgeving. Een functie als Materiaal Planner, Productieplanner of een administratieve rol binnen de Supply Chain is perfect weggelegd voor Wouter.

Dat Wouter goed binnen de Supply Chain past, wijst wel uit de uitslag van de Supply Chain Harver test die wij Wouter hebben laten afnemen. Hij heeft deze test onwijs goed gemaakt en aangetoond dat de Supply Chain sector zijn volgende stap gaat zijn. Niet alleen op het gebied van de sector Supply Chain scoort hij hoog, maar ook zijn capaciteitsniveau zit op hbo+ niveau. Daarnaast is Wouter zeer goed met cijfers en ook dit blijkt uit de Harver test, hij scoort op cijfermatig inzicht op WO niveau. Wouter is een loyale, rustige jongeman die goed met stress om kan gaan. Hij hecht veel waarde aan kwaliteit en wil zijn taken dan ook zo goed mogelijk uitvoeren. 

Wouter heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een bruto salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

mei 2017 - Heden * Afdelingsmanager AGF
  • Aansturen van een team van 10 personen;
  • Maken van de personeelsplanning;
  • Bestellen van de hele AGF productgroep;
  • Inrichten van promotieactiviteiten;
  • Waarborgen van de kwaliteit van de producten.
oktober 2005 - mei 2017 * Winkelmedewerker

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

32

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, PowerPoint, Word)