Noah (Service Planner (monteurs))

Noah heeft inmiddels ruim 2,5 jaar ervaring op het gebied van planning. Bij zijn huidige werkgever, een producent in de bouwsector, is Noah werkzaam als Service Planner waar hij zich onder andere bezighoudt met het inplannen en operationeel aansturen van 15 tot 20 monteurs. Hij verzorgt de werkvoorbereiding voor de serviceafspraken en onderhoudt het contact met klanten over deze afspraken. Ook is hij het aanspreekpunt voor klanten wanneer er vragen zijn. Wanneer de monteurs terugkeren van een serviceafspraak verwerkt Noah de werkbonnen en zorgt hij dat de facturen in orde zijn en worden verstuurd. Momenteel merkt Noah een verandering in de bedrijfscultuur en daarnaast zijn er voor hem geen doorgroeimogelijkheden meer. Daarom is hij latent beschikbaar voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe werkomgeving. 

Noah is cijfermatig sterk en ziet snel verbanden in een overzicht met data. Hierdoor kan hij een planning zo optimaal mogelijk maken. Noah is stressbestendig en houdt naar eigen zeggen van een gezonde portie chaos. Door zijn horeca achtergrond weet hij goed met chaos en onverwachte situaties om te gaan. Hij kan heel veel dingen tegelijk doen en toch overzicht bewaren. Verder is hij ambitieus. Hij wil overal het maximale uit halen en zichzelf blijven ontwikkelen.

Noah is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft 1 maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Inplannen van 15-20 monteurs;
  • Operationeel leidinggeven aan monteurs;
  • Werkvoorbereiding voor service afspraken;
  • Contact onderhouden met klanten over afspraken en werkzaamheden;
  • Beantwoorden van vragen vanuit klanten;
  • Verwerken van werkbonnen;
  • Contact onderhouden met afdeling Verkoop over nieuwe service aanvragen;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden, zoals financiële afhandeling.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

24

Woonplaats

Sittard

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, SOFON, LINK2, MS Office (Excel, Outlook, Word, PowerPoint)