Robbert (Werkvoorbereider)

Robbert is een ervaren Productieplanner/Werkvoorbereider met onderhand meer dan 4 jaar ervaring binnen de technische branche. Door de jaren heen heeft Robbert ervaring opgedaan met het opstellen van productieplanning tot 6 weken vooruit, het beheren van de voorraad tot maximaal € 2.500.000, bestellen van technische componenten en het opstellen van materiaalplanningen. Om de technische componenten op tijd binnen te krijgen, schakelt hij dagelijks met leveranciers in Europa en monitort hij de levertijden, capaciteit en kwaliteit van de producten. Daarnaast fungeert Robbert als vraagbaak voor technische vragen en spart dagelijks met Engineers om het productieproces soepel te laten verlopen. Robbert heeft bij ons aangegeven dat de reistijd in combinatie met de werkdruk ervoor zorgt dat hij het niet meer naar zijn zin heeft. Met deze reden is hij met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Productieplanner of Werkvoorbereider binnen de technische branche, waar hij zijn opgedane kennis en ervaring goed kan toepassen.

Op ons is Robbert overgekomen als een zeer sociale en vriendelijke man. Robbert is praktijkgericht en schakelt gemakkelijk op ieder niveau. Zo loopt hij ook graag de productielocatie op om te kijken naar de resultaten en stuurt bij waar nodig. De techniek is er van kinds af aan met de paplepel ingegoten. Al vroeg zag hij zijn vader en moeder sleutelen in de garage en heeft dit zelf nu ook als hobby naast zijn werk.

Robbert heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning in Excel tot 6 weken vooruit;
  • Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding voor de engineering en uitvoering op de productielocatie;
  • Opstellen van de materiaalplanning tot 1,5 jaar vooruit ten behoeve van het project;
  • Contact onderhouden met vaste leveranciers in Europa voor het monitoren van levertijden;
  • Beheren van de voorraad ter waarde van € 300.000;
  • Uitvoeren van fysieke kwaliteitscontroles op de productielocatie;
  • Controleren van paklijsten.

Functie

Werkvoorbereider

Leeftijd

34

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Autocad (beginner), AGP, Navision en MS Office: Excel (goed), Word, PowerPoint en Outlook.