Roy (WO Starter Supply Chain)

Roy is een starter op de arbeidsmarkt die onlangs zijn master Supply Chain Management heeft afgerond. Hiervoor had hij zijn bachelor Bedrijfseconomie al behaald. Tijdens zijn opleidingen heeft hij meerdere onderzoeken uitgevoerd. Dit heeft hij gedaan richting procurement en procesoptimalisatie. Hierdoor is tijdens zijn bachelor zijn interesse in de Supply Chain ontstaan. Gedurende zijn onderzoeken heeft hij voor een productiebedrijf onderzoek gedaan naar de duurzaamheid binnen de organisatie. Dit was een kwalitatief onderzoek waarbij hij ook internationale collega’s heeft geïnterviewd. De aanbevelingen die Roy gedaan heeft willen ze binnenkort gaan uitvoeren. Tijdens de masterstudie heeft hij ook in groepsverband gewerkt aan een project waarbij ze een onderneming in goede banen moesten leiden. Binnen dit project was hij actief als Procurement Manager en heeft zijn groep de beste resultaten behaald. Nu Roy is afgestudeerd, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een leuke uitdaging die aansluit bij zijn stages en opleiding. Hij is graag actief binnen alle aspecten van de Supply Chain en heeft het liefst een breed georiënteerde functie.

Roy is een ambitieuze jongeman die er leergierig is. Hij is analytisch en weet dus goed te redeneren in cijfers en woorden. Hij is stressbestendig en werkt graag in teamverband. Daarin is hij zelfverzekerd en neemt hij graag de controle. Via zijn inzichten maakt hij graag een plan van aanpak en stuurt hij het team aan zodat het beste resultaat naar voren komt.

Roy is per september fulltime beschikbaar en heeft een bespreekbaar brutosalarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur.    
 

Werkzaamheden

 • Onderzoek naar duurzaamheid binnen de organisatie;
 • Kwalitatief onderzoek:
  • Interviews met interne (internationale) collega's en externe partijen;
 • Literatuurstudie;
 • Onderzocht waar uitstoot vandaan komt en welke rol de externe vervoerderspartijen hierin spelen;
 • Resultaat en aanbevelingen zijn:
  • Informatiesysteem implementeren;
  • Lange termijn samenwerkingen aangaan met externe partijen om duurzamer te werk te kunnen gaan;
 • Plan wordt geïmplementeerd.  

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Steenbergen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office, SPSS, Python, werken met databases