Jolijn (Productieplanner)

Jolijn is al ruim 19 jaar werkzaam bij haar huidige werkgever. Hier heeft zij enorm veel ervaring opgedaan op diverse facetten. Jolijn heeft onder andere ruim 10 jaar ervaring in haar rol als Productie- en Personeelsplanner en 4 jaar ervaring als Teamleider. In 19 jaar tijd is de organisatie enorm hard gegroeid. Zo stelde zij in het begin van haar functie als Planner een rooster op voor 50 medewerkers, ondertussen telt de organisatie 580 medewerkers. Jolijn heeft bijgedragen aan diverse verbeterprojecten en de digitalisering en automatisering van de processen. Zo heeft zij onder andere het ERP systeem geoptimaliseerd en een planningsmodule binnengehaald, deze mee opgebouwd en haar collega’s aangeleerd. Wegens de groei en veranderingen binnen de organisatie is er besloten om de functie van Jolijn op te delen in twee functies, waardoor de werkzaamheden van Jolijn verminderen. Om die reden is Jolijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een functie waarin ze mag bijdragen aan verbeterprojecten spreekt haar het meest aan. Daarnaast vindt Jolijn het belangrijk dat een organisatie genoeg ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden biedt.

 

Dat Jolijn een loyale werknemer is, blijkt wel uit haar lange dienstverband bij haar huidige en eerste werkgever. Jolijn is gedreven en positief ingesteld. Zij houdt zeker niet van stilzitten en is graag hard aan het werk. Hierbij werkt Jolijn probleem- en resultaatgericht, ze houdt niet van afwachten en onderneemt meteen actie. Naast het harde werken is er ook ruimte voor een grapje tussendoor en vind Jolijn een nauwe band met het team en alle collega’s erg belangrijk. Echter bij een hoge werkdruk vindt zij het ook fijn om zich af en toe af te zonderen en te focussen op het werk. Bovendien toont Jolijn initiatief door continu efficiënt te willen werken en daarmee regelmatig procesverbeteringen voor te stellen.

 

Jolijn is beschikbaar voor 32 uur per week, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.      

Werkzaamheden

februari 2012 - heden * Productie- en personeelsplanner
 • Opstellen van de productieplanning over 3-8 lijnen;
 • Opstellen van personeelsplanning over zo'n 580 medewerkers;
 • Planningsmodule binnengehaald, mee opgebouwd en de collega's ingeleerd;
 • Optimalisatie van het ERP systeem DPS;
 • Binnenhalen van (verbeter)projecten;
 • Digitaliseren van de processen;
 • Functionerings- en beoordelingsgesprekken met haar collega planner;
 • Eindverantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles en rapporteren bij de auditter;
oktober 2009 - februari 2012 * Teamleider
 • Aansturen van een team van 25 medewerkers;
 • Organiseren van de groepen;
 • Monitoren van de productieflow.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

37

Woonplaats

Uden

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

DPS, MS Office (Word, Excel, Outlook)