Burat (Junior Inkoper)

Burat is bijna afgestudeerd voor zijn Bachelor ‘’Logistiek management’’. Voor zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek verricht naar hoe het integrale proces binnen het bedrijf verbeterd kan worden. Hierbij heeft hij de huidige situatie in kaart gebracht, enquêtes afgenomen onder chauffeurs, magazijnmedewerkers en interviews onder het management op basis van deze gegevens een verbetervoorstel opgesteld die vervolgens is geïmplementeerd. Tijdens zijn stage heeft hij ook meegedraaid binnen het bedrijf en was hij verantwoordelijk voor de transportplanning, het monitoren van chauffeurs en het leveren van pakketten. Na zijn afstudeeronderzoek is Burat nu de laatste zaken van zijn studie aan het afronden, maar kan dit wel combineren met een fulltime baan. Samen met Extra Talent is Burat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaat hij het liefst aan de slag binnen de Supply Chain. Hij gaat graag een functie aan met een breed takenpakket zoals een combinatie van productieplanning, voorraadbeheer, contact en onderhandelen met leveranciers en procesoptimalisatie. Dit ziet hij terug in een functie als Supply Chain Planner of Inkoper.

Burat is op ons overgekomen als een behulpzame en sociale jongeman. Doordat hij werkervaring heeft opgedaan in de sales, heeft hij sterke communicatieve vaardigheden ontwikkeld en weet hij hoe hij klantgericht te werk gaat. Daarnaast is hij analytisch sterk, maar weet hij van zichzelf ook dat hij perfectionistisch is. Zo kan hij zich te snel verliezen in details. Verder is hij erg leergierig en kan hij niet wachten om zichzelf binnen de Supply Chain te kunnen ontwikkelen.

Burat is 32 - 36 uur per week beschikbaar verdeeld over 4 dagen, heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000.- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Inkooporders plaatsen bij bestaande en nieuwe (sourcing) leveranciers;
  • Voorbereiden van de forecasts;
  • Monitoren van de voorraad en tijdig bestellen;
  • Afstemmen met de (externe) magazijnen over de aanlevering van de bestellingen;
  • Bijhouden van de lopende bestellingen bij verschillende leveranciers en binnenkomst data actueel houden;
  • Maken van de logistieke planning en aansturen van vervoerders;
  • Optimaliseren van het totale inkoopproces van de afdeling purchase.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

31

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend

Computervaardigheden

x