Joris (Supply Chain Manager)

Met het einde in zicht is Joris bezig met de laatste paar maanden van zijn Master Supply Chain Management opleiding. Momenteel is hij bezig met zijn scriptie waarbij hij verzameld en verwerkt de data vanuit 400 bedrijven over hoe ze zich beter kunnen optimaliseren en verduurzamen. Joris werkt als Process-lead bij een multinationaal producent organisatie gespecialiseerd in de FMCG. Daar leidt hij een team van 125 medewerkers en is eind verantwoordelijk voor het produceren van wekelijks 25.000 orders aan klanten. Met zijn functie zorgt Joris voor efficiency en snel schakelen om ongeplande situaties zoals logistiek falen of ondermaatse prestaties bij personeel en afdelingen te voorkomen. Ook onderhoudt Joris het contact met leveranciers en afdelingen en overziet hij alle order documentatie. Joris is op zoek naar een dynamisch en uitdagende positie als Supply Chain Manager. Vanwege zijn studie is hij momenteel 24 uur beschikbaar tot eind januari, daarna is hij 40 uur inzetbaar. 

Joris is een young professional die sterk is in zijn communicatie en omschrijft zichzelf als eerlijk, rechtvaardig en sociaal. Hij neemt graag het voortouw, is stressbestendig en houdt van snel schakelen. Joris is zeer gemotiveerd en enthousiast over alles wat hij interessant vind en staat open om zich snel verder te ontwikkelen. In zijn vrije tijd houd hij zichzelf actief bezig met sporten, tennis, wielrennen en zwemmen.
 
Joris heeft 1 maand opzegtermijn, is 24 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.   

Werkzaamheden

  • Eind verantwoordelijk voor het produceren van complete orders;
  • Leiding geven aan een team van ongeveer 125 mensen;
  • Oplossingen bedenken tijdens productietijd;
  • Contact onderhouden met leveranciers en andere afdelingen;
  • Het overzien van order documentatie. 

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS Ofiice, Solid works, MS Project