Anton (Productieplanner)

Anton heeft ruim 6 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Hier heeft hij verschillende functies bekleed zoals Project Manager/Controller en Productieplanner. Anton heeft aan veel projecten deelgenomen. Voor zijn projecten maakt hij zelf de analyses. Aan de hand hiervan heeft hij meerdere processen geoptimaliseerd en kosten bespaard. Voorbeelden van zijn projecten: implementeren van ERP systemen, productie optimalisatie door middel van aanpassingen aan de machines en schoonmaakkosten verminderd waardoor er € 30.000,- euro is bespaard. Anton is op dit moment werkzaam als Productieplanner bij een productiebedrijf in de vlees sector. Hier is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse productieplanning van gemiddeld 10.000 kadavers die binnen dezelfde dag binnenkomen en compleet verwerkt worden. Omdat er een vrij korte houdbaarheidsdatum op vleesproducten zit moet er snel geschakeld worden en is er geen ruimte voor fouten. Hij is daarom ook de aangewezen persoon die de brandjes blust. Anton haalt niet genoeg uitdaging uit zijn huidige functie en zoekt daarom een nieuwe functie binnen de productie.

Anton is een communicatief vaardig persoon en vindt een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk. Hij is sociaal en laat zijn collega’s niet zomaar in de kou staan. Hij komt professioneel over en kan snel schakelen in lastige situaties. Anton is ook analytisch en vindt het leuk om deel te nemen aan projecten waar hij zich in vast kan bijten. Als Anton een doel heeft werkt hij hier nauwkeurig naar toe, dit is ook de reden waarom hij erg succesvol is geweest in zijn projecten. 

Anton heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Werkzaamheden

  •  

Functie

Productieplanner

Leeftijd

40

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.