Bert (Productieplanner)

Bert heeft ruim 25 jaar ervaring als Productieplanner, grotendeels in de food sector. In zijn carrière heeft ook als projectleider aan verschillende projecten deelgenomen. De projecten waren divers, bijvoorbeeld het implementeren van een nieuw ERP systeem en het optimaliseren van productielijnen. Bert was naast de projecten onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van forecasts, voorraadbeheer en contact onderhouden met leveranciers, collega’s en klanten. Bert heeft in 2017 ook de rol gekregen als NPD Coördinator, hier was hij verantwoordelijk voor nieuwe ideeën voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit wist hij onder andere te realiseren door het nauw contact met sales, marketing en technologie afdelingen. Bert is op dit moment Productieplanner bij een internationaal productiebedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor de planning van 4 productielijnen. Bert zoekt een nieuwe omgeving waar hij al zijn ervaring kan toepassen.

Bert is een creatief persoon die graag processen optimaliseert. Een mooi voorbeeld hiervan was bij zijn oude werkgever. Hier was een tekort aan droogijs voor het vervoer van bepaalde producten. Bert is toen op het idee gekomen om het ziekenhuis te bellen met de vraag of het via hun geregeld kan worden. Zodra Bert knelpunten opmerkt laat hij dit ook direct horen om dit te kunnen verbeteren. Hij houdt van duidelijkheid en is leergierig, dat bewijst hij dan ook met zijn voltooide opleidingen en cursussen.  

Bert heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 5.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  •  

Functie

Productieplanner

Leeftijd

59

Woonplaats

IJsseltein

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.