Ralph (Supply Chain Planner)

Sinds het behalen van zijn hbo-opleiding is Ralph altijd werkzaam geweest binnen de Retail, waarvan de laatste 14 jaar bij dezelfde werkgever. Hier heeft hij verschillende functies vervuld. Zo is heeft hij jaren gewerkt als onder andere Voorraadbeheerder en Supply Chain Planner. Momenteel is hij als Supply Chain Forecaster verantwoordelijk voor het opstellen van de forecast en het opstellen van besteladviezen voor de inkoopafdeling. Vanwege de verschillende functies die Ralph de afgelopen jaren heeft vervuld, beschikt hij over zeer brede kennis en ervaring binnen de Supply Chain. Hoewel Ralph het nog goed naar zijn zin heeft, merkt hij ook dat hij behoefte heeft aan verandering. Het liefst vervult hij een breed takenpakket, bijvoorbeeld als Planner of Inkoper binnen de foodsector.


Gedreven door een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een proactieve houding is Ralph altijd op zoek naar manieren om zichzelf en de gang van zaken binnen een organisatie te verbeteren. Ralph is een man van de cijfers en houdt er dan ook van om data te analyseren en op basis hiervan conclusies te trekken. Bovendien beschikt Ralph over het vermogen om het grotere plaatje te overzien en daarom zou hij ook goed tot zijn recht komen in een functie waarbij hij zijn helicopterview optimaal kan benutten.

Ralph heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 4.375,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Opstellen van een betrouwbare forecast met behulp van SAP. Daarbij verantwoordelijk voor 3 Category Managers en meer dan 60 filialen; 
  • Continu verbeteren van de forecastbetrouwbaarheid. Daarbij rekening houden met factoren die de vraag beïnvloeden, zoals: feestdagen, acties en promoties;
  • Verzamelen en invoeren van data gerelateerd aan onder andere nieuwe producten en assortimentswijzigingen;
  • Voeren van overleg met diverse stakeholders intern en extern. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

42

Woonplaats

Echt

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Slimstock, Microsoft Dynamics, Power BI, MS Office (Excel, Word en Outlook)