Luzie (Supply Chain Service Support Co-ordinator )

Luzie is voor de liefde naar Nederland verhuisd en na een aantal kortlopende banen is zij bij een productbedrijf terecht gekomen waar ze nu al ruim 7 jaar werkzaam is. Na vier maanden als Order Picker gewerkt te hebben is ze doorgegroeid naar de Customer Service als Logistic Support Specialist. De organisatie zag al snel dat Luzie een pientere en leergierige vrouw was en gaf haar deze kans. Ze was verantwoordelijk voor het gehele proces van A tot Z voor haar klanten. Was er een manco of liep er een zending vast in het buitenland, dan wist Luzie snel te schakelen en bij de juiste mensen aan te kloppen om de problemen op te lossen. Doordat de functie kwam te vervallen, is Luzie doorgegroeid naar haar huidige functie als Supply Chain Support Specialist. Haar doel is om projecten uit te voeren om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zo zorgt ze ervoor dat alle afdelingen op de hoogte zijn van alle diensten die de organisatie biedt en coördineert zij Supply Chain projecten. Toch trekt het contact met collega’s en klanten haar sterk aan. Samen met Extra Talent is Luzie op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker of Teamleider in het warehouse.

Luzie is op mij overgekomen als een leergierige vrouw die graag in contact is met klanten waar ze veel energie van krijgt. Zij is een schakel wanneer het aankomt op een positieve werksfeer waarin zij collega’s een luisterend oor biedt en daardoor de productiviteit weet te optimaliseren. Luzie is gedisciplineerd en weet goed te schakelen bij hectiek. Al met al is zij een spontane vrouw die ontzettend leergierig is op zowel zakelijk als privé gebied.

Luzie heeft een opzegtermijn van één maand, heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur en is 32 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Marketing research binnen Europa;
  • Projecten uitvoeren op basis van processverbeteringen;
  • Prijslijsten en servicelijsten per kwartaal updaten;
  • Afspraken met klanten betreft huren van ruimtes en services;
  • Producten presenteren naar Sales met zelf samengestelde presentaties;
  • Offertes opstellen voor de klanten.

Functie

Supply Chain Service Support Co-ordinator

Leeftijd

36

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Italiaans uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Office