Fabian (Technisch Inkoper)

Fabian is in 2004 begonnen aan zijn ‘inkoop carrière’ waarna hij vrijwel direct zijn NEVI 1 heeft behaald. In de opvolgende jaren heeft Fabian bergen aan ervaring op mogen doen en is hij hoog de ladder in geklommen. Zo heeft hij op zowel operationeel, strategisch en technisch niveau de functie opgevuld als Inkoper. Tijdens zijn laatst genoten werkervaring was hij verantwoordelijk voor het opstellen en managen van: de stock en supply chain, het inkoop- en verkooporder proces, het aerofoam warehouse en was hij verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Vanwege gezinsuitbreiding, en het gezamenlijke besluit met zijn vrouw, heeft Fabian zijn carrière op een laag pitje gezet om voor hun kinderen te zorgen. Nu de ruimte het weer toelaat, is Fabian samen met Extra Talent op zoek naar een passende nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar hij zijn opgedane kennis in kwijt kan.

Fabian omschrijft zichzelf als een enthousiaste teamspeler met een ‘can do’ mentaliteit. Naast het onderhandelen en het realiseren van optimale inkoopcondities en supply chain, krijgt Fabian veel voldoening bij het optimaliseren van bestaande processen en het opzetten van nieuwe processen.

Fabian is beschikbaar in overleg, voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het creëren, inrichten, opzetten en managen van de werk- en communicatieprocessen van orderintake tot uitlevering;
  • Het inrichten en managen van ERP-systemen, inclusief masterdata;
  • Opzetten en managen van Aerofoam Warehouse, het in- en verkooporder proces en de productielocatie in Dubai;
  • Import en export, incoterms internationaal transport management. 

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

44

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Office en Dynamics, Optim, Viewpoint, Galileo, Dotcube, Exact, Visual Manual