Michel (Senior Supply Chain Specialist)

Michael is een gedreven man met ruime ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. Zo is hij zijn carrière gestart binnen de logistieke sector en heeft hij zich vanuit de functie Productiemedewerker in loop der jaren weten te ontwikkelen tot een Senior rol binnen de Supply Chain. In zijn huidige functie als Senior Supply Chain Specialist draagt Michael de volledige verantwoordelijk voor de B2B outbound en B2B retourstroom. Dagelijks draagt Michael zorg om de keten van goederen en diensten, vanaf de leverancier tot aan de klant, zo effectief en efficiënt mogelijk in te delen. Dit doet hij samen met twee Junior Supply Chain Specialisten, waar hij overigens leiding aan geeft. Tevens behoort het optimaliseren en implementeren van nieuwe werkprocessen, het inplannen van container zendingen en het monitoren van manco artikelen ook tot zijn takenpakket. Daar zijn huidige werkgever intern het roer wilt gaan omgooien, heeft Michael het gevoel dat hij niet volledig meer tot zijn recht zal komen en ziet hij dit als hét moment om zich te oriënteren op de huidige arbeidsmarkt. Samen met Extra Talent is Michael op zoek naar een nieuwe (Senior) uitdaging binnen de Supply Chain waar hij zijn kennis en kunde mag toepassen.

Michael is een nuchtere doorzetter en heeft geen blad voor de mond. Door zijn werkervaring als leidinggevende weet hij hier goed in te filteren. ‘What you see is what you get’. Zelf omschrijft Michael zichzelf als een stressbestendige en flexibele medewerker. Ad-hoc schakelen en prioriteiten stellen is voor hem niet onbekend en zo weet Michael te allen tijde, ongeacht de situatie, het hoofd koel te houden. Michael is avontuurlijk wat heeft geresulteerd in een aantal mooie wereldreizen in het verleden. Daarnaast schildert, lees en fotografeert Michael graag in zijn vrije tijd.

Michael heeft één maand opzegtermijn, is 32 tot 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- o.b.v. een fulltime werkweek.

Functie

Senior Supply Chain Specialist

Leeftijd

44

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.