Iris (Inkoper)

Irene is nu 3 jaar Inkoper bij een productiebedrijf dat zich richt op het produceren van aandrijftechnieken. Haar werkzaamheden zijn onder meer het plaatsen van orders. Dit kan oplopen tot tientallen orders per dag. Voor deze orders onderhandelt Irene met voornamelijk Europese leveranciers over de prijzen. Daarnaast houdt ze contact met deze leveranciers over de leveringen, zodat ze snel kan schakelen mocht dat noodzakelijk zijn. Verder is Irene verantwoordelijk voor het intern contractbeheer zoals het inkopen van auto’s en kleding. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt met het ERP-systeem SAP. In 2021 heeft ze ervoor gekozen om naast haar werk een inkoopopleiding te volgen. Dit om haarzelf te blijven ontwikkelen en meer kennis van het vak te verkrijgen. Tijdens haar afstudeerstage heeft Irene onderzoek gedaan naar bedrijfscontinuïteiten bij calamiteiten voor een zorginstelling. Haar advies is geïmplementeerd. Irene is samen met Extra Talent op zoek naar een Inkoopfunctie waarbij ze haarzelf kan door ontwikkelen.

Irene is ambitieus. Dit blijkt uit het volgen van de inkoopopleiding naast haar baan. Ze wilt blijven groeien in haar functie. Ze heeft een echte hand-on mentaliteit en blijft graag aan de gang. Dit doet ze om het beste resultaat voor de organisatie te behalen. Irene gaat graag zelfstandig te werk, maar kan ook uitstekend functioneren in teamverband.  

Irene heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een bespreekbaar brutosalarisindicatie van € 3.500,- per maand.

Werkzaamheden

  • Afstudeeronderzoek naar bedrijfscontinuïteit bij calamiteiten;
  • Advies is geïmplementeerd. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

26

Woonplaats

Terneuzen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.