Mike (Supply Chain Planner)

Mike heeft ruim 14 jaar geleden kennis gemaakt met het inkoopproces en een gedeelte planning. Hij hield zich bezig met de inkoop van papier en drukwerk gerelateerde producten, dit waren er 8 miljoen op jaarbasis. In deze rol heeft hij ook kennis gemaakt met het plannen. Mike was verantwoordelijk voor de jaarplanning voor de salesafdeling, interne redactie, de drukkerij en het distributiecentrum. Bij zijn huidige werkgever bekleedt Mike een brede rol met veel verantwoordelijkheid, met name toegespitst op de Supply Chain Planning. Door vooruit te kijken zorgt hij dat alles tijdig gepland wordt om het proces draaiend te houden. Mike is dagelijks in contact met leveranciers en voert veel interne gesprekken met de afdelingen om de gehele planning te optimaliseren. Alles is bij Mike tot in de puntjes geregeld en daar haalt hij zijn voldoening en plezier uit. Mike is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner, waar hij verantwoordelijk is voor de planning en de communicatie met leveranciers.

Mike is een zeer sociale en vriendelijke man. Je weet wat je aan hem hebt, hij zorgt voor open en eerlijke communicatie. Het overzicht houden is geen probleem voor Mike, zo schakelt hij graag tussen verschillende partijen. Door in iedere situatie de rust te bewaren en van tijd tot tijd een stapje terug te zetten om het totaalbeeld te blijven overzien, komt Mike tot een optimale planning. Zijn communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het contact met leveranciers en collega’s. Bovendien kan je met Mike rekenen op een medewerker die stressbestendig is in hectische situaties en dit overbrengt op zijn collega’s. Daarnaast werkt hij goed samen, maar kan hij ook zeker zelfstandig aan de slag.

Mike heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 5.100,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het controleren van de productie- en voorraadplanning;
  • Zorgt dat de verschillende afdelingen zich aan hun planning houden;
  • Productielijn begeleiding;
  • Communicatie met de klanten en leveranciers;
  • Data verwerken in de systemen;
  • Het structureren en optimaliseren van de processen en de systemen;
  • Houdt zich bezig met het implementeren van een nieuw ERP systeem.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

38

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Exact, ERP systemen