Michel (Operations Manager)

Michel heeft van oorsprong een achtergrond als horecaondernemer maar heeft ruim 3 jaar geleden een overstap gemaakt naar de supply chain. Bij zijn huidige werkgever, een technische machinebouwer, is Michel werkzaam als Bedrijfsleider waar hij zich onder andere bezig houdt met het operationeel leidinggeven van ongeveer 10 werknemers en het opstellen van de serviceplanning voor 6 servicemonteurs. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen, halffabricaten en componenten. Verder onderhoudt hij veel contact met klanten en leveranciers over de status van orders en onderhoudt hij de relaties met klanten. Michel is na 3 jaar bij zijn huidige werkgever toe aan een nieuwe werkomgeving en is daarom latent beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

Michel pakt snel nieuwe dingen op. Wanneer hij iets duidelijk uitgelegd krijgt, heeft hij snel door hoe het werkt. Zo heeft hij in de afgelopen 3 jaar bij zijn huidige werkgever geleerd hoe hij technische tekeningen moet lezen. Daarnaast is Michel ondernemend en steekt hij graag de handen uit de mouwen. Dit blijkt ook uit zijn achtergrond als horecaondernemer. Verder is Michel een communicatief sterke man, hij houdt van duidelijkheid en bij hem geldt afspraak is afspraak. Hij kan goed met medewerkers van alle afdelingen overweg, maar wanneer hij iets wil zal hij er niet omheen draaien. Collega’s weten dus altijd precies wat ze aan hem hebben. Hij heeft erg veel mensenkennis en is een verbinder. Hij kan goed mensen van verschillende lagen en afdelingen met elkaar verbinden en samen laten werken. 

Michel is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Aanmaken, verwerken en opvolgen van inkooporders;
  • Opstellen van de serviceplanning;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers over de status van orders;
  • Operationeel aansturen van 10 werknemers;
  • Onderhouden van relaties met klanten;
  • Controleren en goedkeuren van facturen;
  • Houden van functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken ensollicitatiegesprekken;
  • Begeleiden van stagiaires.

Functie

Operations Manager

Leeftijd

59

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Outlook)