Demy (Supply Chain Coördinator)

Demy heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring binnen de Supply Chain en logistiek. Zo is zij in 2007 begonnen bij een aantoonbare importeur en fungeerde zij als rechterhand van de Logistic Manager. Gedurende haar carrière binnen deze organisatie heeft zij meerdere relevante opleidingen mogen volgen waardoor zij zichzelf op het gebied van import en export heeft kunnen ontwikkelen. Deze kennis heeft zij in haar opvolgende werkzaamheden goed in praktijk kunnen brengen. Momenteel vervult Demy de rol van Supply Chain Coördinator bij een internationale handelsorganisatie in biologische producten. Hier is zij verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande goederen. Deze goederen komen en gaan van/over de hele wereld zoals India, Noord- en Zuid Amerika en de Verenigde Emiraten. Met haar kennis in de logistieke wereld, weet zij dit proces in de juiste banen te begeleiden en alle zendingen te voorzien van de noodzakelijke documenten. Daar de structuur bij Demy haar huidige werkgever flink in beweging is en hier, is Demy benieuwd naar wat de huidige arbeidsmarkt nog meer te bieden heeft. Samen met Extra Talent is Demy op zoek naar nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator binnen een frisse organisatie waar zij zich met meerdere processen bezig mag houden.

Demy is een sociale spontane vrouw die graag grote verantwoordelijkheden op zich neemt. Van nature trekt zij ‘de kar’ en behoudt ze met gemak het overzicht. Zelf omschrijft zij zich als hardwerkend, flexibel en een sociale spil binnen het team. Dit blijkt uit het feit dat zij haar hand er niet voor omdraait om gedurende de avond(en) en/of weekend nodige werkzaamheden te verrichten indien dat nodig is. Zolang hier een gezonde balans in zit.

Demy heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het coördineren van weg- en zeetransport van en naar verschillende locaties in de wereld;
  • Uitoefenen van noodzakelijke taken voor de biologische handel, zoals het maken van keuringscertificaten en transactiecertificaten;
  • Samenstellen van fruitmelanges op basis van voorraad en verhoudingen;
  • Het opstellen en controleren van nodige documenten omtrent de in- en uitgaande goederen;
  • Verantwoordelijk voor seizoenprojecten en het verzorgen van bulktransporten voor sap-blends en daarbij continu op zoek naar de meest efficiënte bulktransporteurs.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

36

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.