David (Supply Chain Coördinator)

David heeft onderhand meer dan 10 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. In zijn huidige rol als Supply Chain Coördinator bij een voedingsmiddelenbedrijf is David verantwoordelijk voor het organiseren van het proces vanuit leveranciers tot aan de eindklant. David is dagelijks bezig met het opstellen van de productieplanning tot twee maanden vooruit, houdt de voorraadniveaus in de gaten en signaleert tijdig wanneer er bijbesteld moet worden bij vaste leveranciers en analyseert deze voorraden om zijn KPI’s te behalen. Om het proces te monitoren staat hij dagelijks in contact met leveranciers en klanten voor vragen omtrent levertijden, kwaliteit en capaciteit. Daarnaast organiseert hij het transport, stelt exportdocumentatie op en verzorgt de aftersales bij klachten, zoals afwijkingen en problemen.

David zit voor zijn gevoel aan het plafond van zijn functie. Dit in combinatie met dat hij op dit moment niet kan doorgroeien naar een uitdagender takenpakket, is de reden dat hij op zoek is met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur binnen een voedingsmiddelenbedrijf of productieorganisatie, waarbij hij te maken krijgt met organiseren, plannen, prijsonderhandelingen en coördineren van processen én dat hij zijn commerciële drive kan inzetten voor het bedrijf. Dit vindt hij dan ook terug in een functie als Supply Chain Planner/Coördinator.

David is een energieke man met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Dit zie je dagelijks terug in zijn zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever. Daarnaast weet hij hoe het is om binnen een hectische omgeving te werken met strikte deadlines, is communicatief zeer vaardig en zet zijn analytisch vermogen dagelijks in om processen kritisch te bekijken. Door zijn operationele ervaring binnen de sector, weet hij goed hoe de processen lopen en waar de knelpunten kunnen ontstaan. Dit is erg waardevol bij het bekleden van zijn nieuwe rol.

David heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Organiseren en coördineren van voor-, hoofd- en natransport en het mengen en ompakken van de chemische producten;
  • Transport organiseren middels diverse modaliteiten (via water en weg) en verpakkingen, waaronder tanks, tankcontainers, vaten, zakken en IBC’s;
  • Onderhouden van contact met leveranciers, klanten, opslag- en transportbedrijven en voert prijsonderhandelingen met vaste partijen;
  • Met de verkregen input uit de salesafdeling de benodigde documentatie opstellen, zoals leveringsdocumenten, douanedocumentatie en analysecertificaten.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

33

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Dynamics Navision en MS Office.