Pim (Business Development Manager)

Pim heeft in 2019 zijn bachelor Bedrijfskunde afgerond. Tijdens zijn studie was Pim al werkzaam als Projectmanager bij een groothandel. Samen met een collega had hij veel contact met partners en leveranciers. Een voorbeeld van een project was een oplossing vinden voor barcodestickers die aan de materialen blijft plakken. Omdat normale stickers niet goed blijven plakken op bijvoorbeeld houtstukken heeft hij voor dit project met veel partners geschakeld om een oplossing te vinden hiervoor. Na veel gesprekken en analyses maken heeft hij een gepaste oplossing gevonden. Omdat dit een tijdelijke opdracht was en een parttime job is hij in eind 2019 begonnen als Business Development Manager bij een marketing bedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor marketingstrategieën voor hun klanten. Hier moet je denken aan advertentiestrategieën opstellen, assortiment bepalen en producten opvoeren. Pim gaat ook wekelijks langs zijn klanten om daar op locatie te werken, dit doet hij om het product en het bedrijf te leren kennen en om de lijnen kort te houden. Inmiddels werkt het bedrijf met zowel nationale als internationale klanten. Pim zoekt een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Pim kan moeilijk stilzitten, hij is een echte doener. In 2019 heeft hij dit wel bewezen omdat hij voor 3 verschillende werkgevers tegelijk aan de slag was. Pim is een sociale jongeman die altijd klaarstaat voor zijn vrienden, familie en collega’s. Hij pakt graag de leiding en neemt zijn verantwoordelijkheid serieus. Zijn analytische vaardigheden zijn de afgelopen jaren flink ontwikkeld door zijn huidige baan en werkzaamheden. Het sociale en adviserende aspect vindt hij bij zijn huidige werkgever erg leuk, dit ziet hij ook graag terug bij zijn toekomstige werkgever.

Pim heeft een opzegtermijn van 2 maanden, hierna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

x

Functie

Business Development Manager

Leeftijd

26

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

MS Office