Emiel (Strategisch Inkoper)

Emiel heeft ruim 14 jaar ervaring met inkoop bij diverse technische productieorganisaties. Emiel heeft onder andere ervaring met het inkopen van materialen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en het onderhandelen en afsluiten van raamcontracten met leveranciers. Ook voerde Emiel diverse (markt)analyses uit en bezocht beurzen voor het bepalen van de langetermijnstrategie. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het leiden van QLTC verbeterprojecten en het optimaliseren van de processen. In 2019 heeft Emiel ervoor gekozen zijn focus te verleggen op zijn gezin, maar heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Door zijn leergierigheid was hij begonnen aan de PABO deeltijdstudie. Emiel is nu klaar om terug het werkveld in te treden en is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de inkoop. Een ondersteunende, analytische rol of een rol als Strategisch of Tactisch inkoper lijkt hem passend.

Emiel heeft zich met ruim 14 jaar ervaring in de inkoop ontwikkeld tot een echte kenner binnen zijn vakgebied. Hij is een proactieve man die graag de puntjes op de i zet. Emiel werkt terug vanuit het doel en is daarbij resultaat- en oplossingsgericht. Emiel is analytisch erg sterk, ziet verbanden en bekijkt zaken niet vanuit één oogpunt maar stelt zich open om op meerdere vlakken en vanuit een ander oogpunt een proces te beoordelen. Verder is Emiel communicatief sterk en sociaal, het contact onderhouden met de verschillende afdelingen en met klanten gaat hem makkelijk af. Daarnaast staan het samenwerken en de collegialiteit bij Emiel hoog in het vaandel, hij werkt graag samen met collega’s naar een doel en vindt het belangrijk iedereen te betrekken. In zijn vrije tijd brengt Emiel het liefst tijd door met zijn gezin en voetbalt hij graag.

Emiel is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een bespreekbaar salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.        

Werkzaamheden

  • Afsluiten van contracten met leveranciers;
  • Leiden van QLTC verbeterprojecten in supplier account teams en crash teams bij hoge impact leveringsproblemen;
  • Inkoop van metaalwaar rekening houdend met de juiste certificering, afmeting en wetgeving.

Functie

Strategisch Inkoper

Leeftijd

44

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel, Outlook).