Felix (Supply Chain Consultant)

Felix heeft de Master opleiding Operations Management en Logistics dit jaar succesvol afgerond. Hij heeft voor zijn studie meerdere stages gelopen binnen de Supply Chain en Logistiek. Felix heeft in 2021 stage gelopen bij een productiebedrijf in de hightech. Door een fusie van 2 bedrijven was de data architectuur niet wat ze voor ogen hadden. Felix heeft hier onderzoek naar gedaan. Zijn doel was om dit te optimaliseren. Na veel analyses heeft Felix een mid-term planning voor het bedrijf opgesteld. Zijn vooronderzoek heeft een grote rol gespeeld voor het fuseren van de architecturen. In 2021 is Felix voor zijn afstudeerstage gestart bij een ander productiebedrijf binnen de hightech. Door het chiptekort van de afgelopen jaren heeft dit bedrijf een immense groei gemaakt. Hierdoor zijn er problemen ontstaan, voornamelijk systematisch. Voor zijn thesis heeft hij onderzoek gedaan hoe ze met proces data operationele problemen in kaart konden brengen. Zo is er een aanpak ontwikkeld om operationele problemen vroegtijdig op te sporen en daarmee de druk op logistieke afdelingen te verlagen. Felix gaat verhuizen naar Utrecht, dit is de reden dat hij in deze regio een nieuwe uitdaging zoekt. Hij is geïnteresseerd in Consultancy, Supply Chain en het snijvlak van deze domeinen. 

Felix beschrijft zichzelf als een spontane jongen. Hij komt sociaal over en is duidelijk in zijn communicatie. Door zijn stages weet Felix dat hij zichzelf door wil ontwikkelen binnen de Consultancy. Hij is ijverig en vindt het niet erg om langer door te werken. Als hij ergens mee bezig is laat hij dit moeilijk los. Felix heeft veel kennis van computersystemen en pakt dingen snel op. Hij is leergierig en probeert altijd zo efficiënt mogelijk te werken. Felix heeft bij zijn afgelopen stages veel data geanalyseerd, in beide gevallen is er veel bruikbare informatie boven water gekomen, dit laat zijn dat hij resultaat gericht en analytisch sterk is. Verder heeft hij ook laten blijken dat de door hem aangedragen (technische) oplossingen ook binnen een bredere context passen, illustrerend voor zijn sterke analytische vaardigheden.

Felix is beschikbaar voor 40 uur waarbij de startdatum in overleg kan worden bepaald. Zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

x

Functie

Supply Chain Consultant

Leeftijd

25

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

Python, R, MS Office, LaTex, SQL, SPARQL