Peter (Service Planner (monteurs))

Peter heeft ruim 9 jaar ervaring als Personeelsplanner. De afgelopen 9 jaar was hij werkzaam bij een facilitair dienstverlener, waar hij een brede functie had als Personeelsplanner met de bijbehorende administratieve taken. Peter haalt zeker de meeste energie uit het maken van een efficiënte planning, dit deed hij voor 80 – 100 medewerkers. Daarnaast maakte hij ook de materiaalplanning en zorgde hij er zo voor dat zowel het vaste personeel als de uitzendkrachten een duidelijke planning hadden met alle benodigdheden.  Peter was verantwoordelijk voor het controleren en aansturen van het personeel. Zo hield hij de urenregistratie bij, controleerde hij de resultaten van het uitgevoerde werk en verloonde hij het personeel. Door veel te communiceren met zowel interne als externe partijen, was Peter goed op de hoogte en zette hij zowel een goede week-, maand-, en jaarplanning neer. Peter is per direct beschikbaar voor een uitdagende functie als Personeelsplanner, waar hij ook bezig is met de Administratieve werkzaamheden en het liefst bij een bedrijf met maatschappelijk belang.

Peter is een rustige man die zelfstandig goed uit de voeten kan. Hij neemt zijn werk erg serieus en toont initiatief; hij durft dan ook aan de bel te trekken als hij ziet dat iets beter kan. Peter krijgt veel energie van mensen iets leren en nam dus ook het inwerken van nieuwe collega’s op zich. Deze taak heeft hij door de jaren heen erbij gekregen, aangezien Peter een loyale man is en uiteindelijk 9 jaar bij zijn laatste werkgever heeft gewerkt. Peter kijkt met een kritisch oog naar zijn werkzaamheden en controleert de planning ook goed voor hij deze doorgeeft.

Peter is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Externe communicatie met de opdrachtgever en het uitzendbureau voor oproepkrachten;
  • Interne communicatie met verschillende afdelingen, veel ad hoc schakelen met betrekking tot planningen;
  • Het maken van efficiënte planningen voor de 80 tot 100 medewerkers en verantwoordelijk voor de bijbehoorende materiaalplanning;
  • Het aansturen van het personeel en het controleren van de werktijden en het uitgevoerde werk van het personeel;
  • Administratieve werkzaamheden met betrekking tot uren registratie, kosten en resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Het controleren en bijhouden van de ATW-regelgeving met betrekking tot roosters en het verwerken van vakantieaanvragen in het systeem.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

47

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits basis

Computervaardigheden

x