Feline (Inkoper)

Feline heeft 7 jaar ervaring als Inkoper. De afgelopen jaren heeft zij zowel in de commerciële sector als in de maatschappelijke sector gewerkt. Zo begon Feline als Assistent Inkoper en groeide zij al snel door naar Junior Inkoper. Hier was zij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van beauty accessoires voor zo’n 1300 winkels in Nederland en België. Ook communiceerde ze veel met internationale leveranciers en was zij verantwoordelijk voor de prijsonderhandelingen. Na deze functie ruim 6 jaar bekleed te hebben heeft zij de stap gemaakt naar haar huidige werkgever als Inkoper en Contractmanager. Hier is Feline verantwoordelijk voor onder andere het opstellen en controleren van contracten binnen het sociaal domein, werk en inkomen. Zij houdt zichzelf ook bezig met het inkopen van trainingen, cursussen en aanbestedingen. Dit is ook de reden dat zij onderdeel is geworden van het Inkoopstrategie programmateam, waar zij het inkoopproces optimaliseert. Momenteel is Feline latent zoekend met Extra Talent naar een functie als Inkoper, waar zij graag resultaatgericht te werk kan.

Feline is een sociale jongedame. Ze werkt graag samen met haar collega’s, maar kan ook zeker zelfstandig goed uit de voeten. Feline pakt werkzaamheden goed op, ook al behoren deze niet tot haar takenpakket. Dit komt omdat zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Feline levert liever kwaliteit dan kwantiteit. Mocht zij hierdoor een uurtje over moeten werken is dit voor haar geen probleem. Onder druk presteren is wat Feline gewend is, ze kan goed met hectische situaties omgaan en weet haar hoofd dan koel te houden. 

Feline heeft één maand opzegtermijn, is 32-40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het inkoopprocss optimaliseren, zodat het effectiever en systematischer wordt ingericht;
  • Een visie creëren, volledig gericht op de re-integratie van de inwoners. Plannen schrijven en sparren met uitvoerende partijen;
  • Enquêtes over de behoefte van de inwoners uitzetten bij de inwoners;
  • Projecten stap voor stap indelen en de verantwoordelijkheid van de partijen in kaart brengen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

30

Woonplaats

Utrecht

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ERP systemen