Kees (WO Starter Supply Chain)

Kees is sinds deze maand in het bezit van zijn Master Transport, Infrastructuur en Logistiek. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt als Assistent R&D Engineer en heeft hij bijgedragen aan een project omtrent het implementeren van laadpalen in nieuwbouwwijken. Tevens is hij als Afstudeerstagiair in staat geweest een plan op te stellen omtrent het verduurzamen van een bedrijf actief in de sierteelt. Voor dit onderzoek heeft hij de huidige situatie omtrent het importproces van bloemen in kaart gebracht, heeft hij interviews afgenomen met interne en externe stakeholders en zijn plan gepresenteerd. Nu hij zijn Master succesvol heeft behaald, is Kees op zoek naar zijn eerste baan binnen de Supply Chain. Het liefst werkt hij binnen een organisatie waarbij hij op termijn kan bijdragen aan het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. 

Met de kennis die Kees heeft opgedaan als Projectmedewerker heeft hij samengewerkt met studenten vanuit diverse opleidingen. Dit heeft hij zelf ook als leuk en leerzaam ervaren. Het onderdeel zijn van een team en het hierbij ook samenwerken met andere afdelingen in een bedrijf vind hij dan ook erg belangrijk. 
Voor zijn tennisvereniging is hij onderdeel geweest van het comité waarbij hij ook vergaderingen bijwoonde en voor alle evenementen de organisatorische werkzaamheden voor zijn rekening nam.

Kees is in verband met een geplande vakantie vanaf half februari 2023 fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Onderzoek verricht om de duurzaamheid in de organisatie te verbeteren, omtrent de levering van rozen uit Kenia;
  • Huidige situatie van de organisatie in kaart gebracht;
  • Interne gesprekken gevoerd naar duurzaamheid van de organisatie;
  • Externe stakeholders en concurrenten geanalyseerd omtrent verbetering duurzaamheid;
  • Data-analyses uitgevoerd;
  • verschillende designs gemaakt omtrent Co2 uitstoot, kwaliteit rozen, vermindering travel distance en materiaal gebruik;
  • Implementatie plan gemaakt voor de gemaakte designs. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

27

Woonplaats

Delft

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Matlab, Python, Latex, Solidworks, Inventor, Excel